Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Grillglede i Påsken: Smakfulle Oppskrifter og Tilbehør

Selv om påsken ofte er assosiert med snø, hyttekos og ski, er det også en glimrende tid for å tenne opp grillen og nyte deilige måltider utendørs. Enten du tilbringer påsken hjemme i hagen, på hytta eller på en campingplass, er grilling en fantastisk måte å samle familie og venner.

Grilloppskrifter for påsken

 1. Marinert lammelår: Påsken er synonymt med lam, og et saftig, marinert lammelår på grillen er en perfekt påskemiddag. Marinér lammelåret med en blanding av olivenolje, hvitløk, rosmarin, timian, sitronsaft, salt og pepper, og grill det til det er mørt og saftig
 2. Sjømat på grillen:Påsken er også en flott tid for å nyte fersk sjømat. Prøv å grille store reker, laksfileter eller hel fisk. Marinér sjømaten med urter, sitron og olivenolje for en frisk smak. Prøv også vår krydderblanding til grillet fisk
 3. Grillet kylling med honning-sennepsglasur: Kylling er alltid en favoritt på grillen, og en honning-sennepsglasur gir den ekstra smak og saftighet. Pensle kyllingstykkene med en blanding av honning, dijonsennep, hvitløk, soyasaus og litt eplecidereddik før du griller dem til de er gyldne og saftige.
 4. Vegetariske alternativer: Ikke glem de vegetariske alternativene! Grillet grønnsaksspyd med paprika, løk, squash og sopp er en deilig og fargerik rett. Server dem med en frisk yoghurtdressing eller pesto. Prøv også vårt grillspydkrydder.

Tilbehør til grillmaten

 1. Grillet maiskolber med smør og urter: Ingen grillmiddag er komplett uten maiskolber. Grill dem direkte på grillen til de er møre og har fått litt røyksmak, og server dem med smør og friske urter som persille eller basilikum.
 2. Potetsalat med urter og sitron: En frisk potetsalat er det perfekte tilbehøret til grillmaten. Kok opp små poteter og bland dem med hakket dill, persille, vårløk og en dressing laget av olivenolje, sitronsaft, Dijon-sennep, salt og pepper.
 3. Grillet asparges med parmesan: Asparges er en annen deilig grønnsak som blir enda bedre på grillen. Grill dem raskt til de er møre og fått litt farge, og dryss over revet parmesan rett før servering.
 4. Fersk brød med hvitløkssmør: Ingenting slår duften av ferskt brød som grilles over åpen flamme. Server det med hjemmelaget hvitløkssmør laget av smør, hvitløk, hakket persille og litt sitronsaft.
 5. Gulles grove sennep med chili: Dette er en oppskrift fra en av våre kunder, hvor han har valgt å tilsette Amazonaschili, noe som gir sennepen et ekstra “kick”. Den er nydelig alene, men egner seg også veldig godt til marinering og dressinger. Oppskriften finner du her: Gulles grove sennep

Sjekk ut våre grillkrydder – BBQ rubs

Vi har også sauser som passer ypperlig til grillmat

Del med oss på krydra, det du lager!

Vi gleder oss til å se dine kreasjoner! Del gjerne bilder av dine retter med oss på Instagram eller Facebook. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

 • Ingar Klemmetsen ★★★★★ 3 months ago
  Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
  0,5 l vann
  3 kanelstenger
  2 stjerneanis
  1 ts Kardemommekjerner
  1,5 ts Pomeranskall, tørket
  1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
  5 Allehånde
  4 Hibiskusstammer
  Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
  125 g sukker
  75 cl Rødvin
  varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
  Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
  Velbekomme