Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Oppskrifter

Hjemmelaget krydderblanding: Tips og triks

Det å lage dine egen krydderblanding er veldig enkelt og har flere fordeler. De største fordelene er at du kan bestemme hva du ønsker å ha i og ikke minst finjustere blandingen slik at du får den akkurat slik du liker den. La oss hoppe rett i det.. Med mindre du bruker en bestemt krydderblanding […]

Miron-glass: Mer enn bare oppbevaring

Visste du at det finnes mange bruksmåter for de gjenbrukbare Miron-glassene? Fra kjøkkenet til stua – praktisk og pentVåre kunder elsker de store apotekerglassene for alt fra krydder til pasta. Ikke bare holder de maten fersk, men de ser også fantastiske ut, enten de står på kjøkkenet eller i spiskammeret. Lite tips for supertett forseglingVil […]

Fennikelpollen: Naturens kulinariske hemmelighet

I en verden full av kulinariske oppdagelser står fennikelpollen frem som en av de mest fascinerende og multifasetterte ingrediensene en kokk kan ha i sitt repertoar. Ofte beskrevet som magisk og kompleks, representerer fennikelpollen ikke bare et krydder, men en kulinarisk revolusjon i en liten pose. Hva er egentlig fennikelpollen? Fennikelpollen høstes fra de små […]

Kardemommens historie og reise: fra India til din tallerken

I hjertet av krydderverdenen ligger det en skatt som har forført smaksløkene og beriket kulinariske opplevelser i århundrer – grønne kardemommekjerner. Disse små, men mektige frøene bærer med seg en historie så rik som deres smaksprofil, og de har satt et evig preg på kjøkken verden over, fra gamle ritualer til moderne gastronomi. Historien bak […]

Grillglede i Påsken: Smakfulle Oppskrifter og Tilbehør

Selv om påsken ofte er assosiert med snø, hyttekos og ski, er det også en glimrende tid for å tenne opp grillen og nyte deilige måltider utendørs. Enten du tilbringer påsken hjemme i hagen, på hytta eller på en campingplass, er grilling en fantastisk måte å samle familie og venner. Grilloppskrifter for påsken Tilbehør til […]

Mange fine retter fra india, fargerike, like variert som smaken er.

Indisk mangfold: Fra Madras Curry til Kashmiri Masala

Indisk matlaging er et kaleidoskop av smaker og farger, kjent for sin evne til å tilpasse seg en rekke ingredienser og smakspreferranser. I dette innlegget utforsker vi hvordan du kan tilpasse to populære indiske retter, Madras Curry og Vindaloo, samt bruken av våre spesielle krydderblandinger, Tikka og Kashmiri Masala. Madras Curry: En Symfoni av Smaker […]

5,0 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ 3 weeks ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme