Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

UNIK BIOFOTONISK BESKYTTELSE

Bevarer essensen av naturlige produkter

Beskyttelse mot skadelige lysstråler

Sollys er anerkjent som en av de viktigste ressursene på jorden. Sollys er nødvendig for alle levende ting: planter, dyr og mennesker. Imidlertid kan sollys også ha en nedbrytende effekt. Hvis et naturprodukt – når det når modenhet – fortsetter å bli utsatt for fullt sollys, følger det en akselerasjon av molekylært forfall. MIRON glass sine unike egenskaper filtrerer bort disse mer skadelige strålene i det synlige lysspekteret og tillater deler av UVA- og infrarøde lysbølger inn, og holder produktene inne ferskere over lengre tid.

Mer spesifikt tillater MIRON glass 25%-45% penetrasjon av lys i området 380-420 nanometer (fiolett og UVA-frekvens), og omtrent 60% penetrasjon i området 730-1050 nanometer (infrarød frekvens). Disse delene av lysspekteret ser ut til å gi energi til de organiske molekylene i produktene som er lagret i dem.

Den lille mengden synlig fiolett lys som er tillatt, gir glasset en vakker mørk fiolett farge.

discover-violetglass-light-rays

Dine unike naturlige produkter og kreasjoner fortjener å pakkes i best mulig emballasje. MIRON Violetglass kan bevare og forbedre kvaliteten på produktene dine, uten å bruke kunstige konserveringsmidler. Noen hudpleiekunder har til og med funnet ut at glasset hemmer veksten av mugg i deres konserveringsmiddelfrie produkter.

Men ikke ta vårt ord for det – test produktene dine i glasset selv. Og vi vil gjerne høre hva du oppdager!

Lagringstest av gresløk i forskjellige glasskrukker

Beskytter den biofotoniske aktiviteten til produkter lagret i glasset

Biofotoner er lyset som sendes ut av levende vev. “Bio” på gresk betyr liv og “foton” betyr lys. I følge biofotonisk forskning er måling av biofotonisk utgang av mat eller kosttilskudd en mer nøyaktig måling av kvalitet og livsessens. Kroppene våre absorberer fotoner fra sollys gjennom øynene, huden og også gjennom sollys beriket ernæring. Ettersom naturlige produkter absorberer solenergi, er det økte nivået av fotoner en god indikasjon på produktenes vitalitet og kvalitet.

Siden mange av dagens produkter er bearbeidet, og ofte fulle av konserveringsmidler, inneholder de svært lite eller ingen biofotoner. Disse produktene inneholder ikke energinivåer som er gunstige for levende celler. MIRON Violetglass fungerer også som en barriere, og forhindrer tap av biofotoner fra produktet som er lagret i, noe som gjør konserveringsmidler mindre nødvendig. MIRON fiolettglass er det eneste kjente glasset som tilbyr denne viktige beskyttelsen, som sikrer at lukt, farge, bioenergi og produktets andre egenskaper forblir bevart lenger. Tester har vist at produkter lagret i MIRON Violetglass beholder sine særegne egenskaper i lengre perioder, noen ganger til og med i årevis. Jo raskere et produkt blir konsumert desto bedre, ettersom det fortsatt vil ha nytte av fiolettglassets energiforsterkende egenskaper. Oppdag de fantastiske konserveringsresultatene som oppnås når du bruker Violetglass. Bildet over til venstre, viser en test utført med gressløk. Gressløken, tatt fra samme haug, ble lagt i klare, ravgule og fiolette glasskrukker og forseglet samme dag. Legg merke til den synlige fargeforskjellen. Hvis du hadde det testede produktet i nærheten av deg, ville du også lagt merke til tydelige forskjeller i lukt og smak. Violetglass-krukkene bevarte klart gressløken bedre.

miron-serie-wideneckjars-sw

Energiske effekter av MIRON Violetglass

Den praktfulle fiolette fargen til MIRON Violetglass er resultatet av en patentert blanding av mineraloksider og silika. Akkurat som en magnet sender ut energi som – på et brøkdelssekund – organiserer nåler slik at de vender samme retning, slik ser bioenergien til produktene i MIRON fiolettglass ut til å være ordnet på en mer sammenhengende og kraftig måte. Mennesker som er følsomme for energi kan ofte oppdage med lukkede øyne om en krukke er MIRON fiolettglass eller en annen type glass. De sier de føler den høyere frekvensen av MIRON Violetglass.

Forbrukere trekker ofte mot fiolettfarget emballasje. Mens alle farger skaper sine egne følelser og vibrasjoner, skaper fiolett en positiv følelse av fred, harmoni og velvære, samt visdom og kreativitet. I fargeterapi er fiolett fargen på kronechakraet, og konnoterer visdom, ære og håp. Den østerrikske mystikeren Jakob Lorber, så vel som andre mystikere – blant dem den amerikanske healeren Edgar Casey – har lagt merke til de spesielle egenskapene til fargen fiolett. Videre, i henhold til østlige tradisjoner, representerer fargen fiolett harmonien i universet da den er en kombinasjon av rødt og blått (Yin og Yang). Yang er solenergi-utgående og gratis, mens Yin er innkommende-lagret energi og materie. Yin og Yang i opposisjon skaper en virvel av energiflyt. Fargen fiolett – som er Yin og Yang – skaper en lignende virvel av energi, og gir en balanse mellom materie og fri energi, orden og kaos. I MIRON fiolettglass bevares et produkts smak, farge, duft, samt biofotoniske energi bedre og blir ofte forbedret sammenlignet med andre emballasjematerialer.

MIRONs opprinnelse

Forståelsen av de spesielle beskyttende egenskapene til fiolett glass kan spores tilbake til gammel egyptisk kultur. På den tiden ble verdifulle essenser (oljer) og naturlige helbredende produkter holdt enten i gull eller i fiolette glasskar. I 1851 beskrev Jakob Lorber (Graz, 1800-1864, lærer, musiker og mystiker) en metode for å lage solhealende midler; sollys fotoner absorbert i homeopatiske kuler. Disse delikate produktene måtte lages -så vel som lagret- i mørkefiolette glassfat. Ifølge Lorber vil produkter som er lagret i fiolett glass bli beriket med solenergi, og energien bevart.

Ønsker du å bli forhandler av MIRON eller bruke dem i din produksjon?

Krydra.no er den offisielle representanten for MIRON i Norge. Alle disse produktene er tilgjengelig for videresalg til forhandlere. Dette er også fantastiske produkter for småskala produsenter med fokus på kvalitet og som ønsker verdens beste glass for deres produkter.

Ta kontakt med oss nedenfor dersom du er interessert i å vite mer.

5,0 44 omtaler

 • Ingar Klemmetsen ★★★★★ 3 months ago
  Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
  0,5 l vann
  3 kanelstenger
  2 stjerneanis
  1 ts Kardemommekjerner
  1,5 ts Pomeranskall, tørket
  1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
  5 Allehånde
  4 Hibiskusstammer
  Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
  125 g sukker
  75 cl Rødvin
  varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
  Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
  Velbekomme