Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Blogg

Kardemommens historie og reise: fra India til din tallerken

Anita Jakobsenmar 28, 20243 lesetid
Kardemommens historie og reise: fra India til din tallerken

I hjertet av krydderverdenen ligger det en skatt som har forført smaksløkene og beriket kulinariske opplevelser i århundrer – grønne kardemommekjerner. Disse små, men mektige…

Grillglede i Påsken: Smakfulle Oppskrifter og Tilbehør

Krydramar 5, 20243 lesetid
Grillglede i Påsken: Smakfulle Oppskrifter og Tilbehør

Selv om påsken ofte er assosiert med snø, hyttekos og ski, er det også en glimrende tid for å tenne opp grillen og nyte deilige…

Indisk mangfold: Fra Madras Curry til Kashmiri Masala

Krydranov 21, 20235 lesetid
Mange fine retter fra india, fargerike, like variert som smaken er.

Indisk matlaging er et kaleidoskop av smaker og farger, kjent for sin evne til å tilpasse seg en rekke ingredienser og smakspreferranser. I dette innlegget…

Gulles grove sennep med chili

Anita Jakobsenjul 5, 20231 lesetid
Gulles grove sennep med chili

Ingredienser i denne oppskriften Handle her Handle her Handle her

Morsomme fakta om taco: Overraskende innsikt i din favorittrett

Anita Jakobsenapr 28, 20234 lesetid
Tacos-de-barbacoa

Takket være sin smak og mangfoldighet, har tacos blitt en favorittrett over hele verden, og det finnes mange interessante og morsomme fakta om denne deilige…

Taco varianter: De 15 mest vanlige og autentiske taco variantene

Anita Jakobsenapr 27, 20239 lesetid
15 forskjellige taco retter

Oppdag de 15 mest autentiske og smaksrike taco-retter som vil vekke dine smaksløker til live! Med sin eksplosjon av smaker, kombinasjoner av ferske ingredienser og…

4,9 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ 5 months ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme