Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Miron-glass: Mer enn bare oppbevaring

Visste du at det finnes mange bruksmåter for de gjenbrukbare Miron-glassene?

Fra kjøkkenet til stua – praktisk og pent
Våre kunder elsker de store apotekerglassene for alt fra krydder til pasta. Ikke bare holder de maten fersk, men de ser også fantastiske ut, enten de står på kjøkkenet eller i spiskammeret.

Lite tips for supertett forsegling
Vil du ha et lufttett glass? Bare dra litt olivenolje på korkens kant. Det sikrer at glasset holder innholdet enda friskere, helt tett!

Oppdag mulighetene med Miron-glass
Se hvordan Miron-glass kan friske opp måten du lagrer ting på hjemme. Disse glassene blokkerer 99,9% av synlig lys, noe som hjelper til med å holde alt du lagrer friskt og fint. Selv om de ikke er ideelle som lykter, er de perfekte for lagring. Tenk på dem som dagens Norgesglass – solid og klar for gjenbruk mange ganger. Og husk, du kan enkelt bytte ut korkene!

Allsidige Aquarius vannflasker
Våre Aquarius vannflasker er perfekte for alt fra vann og brus til vin og cider. De fungerer også flott som vaser, som du kan se på bildene. Flere bruksmåter, mer glede!

I hele mai – supertilbud på Aquarius og apotekerglass fra Miron
Utforsk våre Miron-glass og se hvordan de kan gi hjemmet ditt det lille ekstra. Med salget vi har nå, er dette den perfekte tiden for å skaffe deg glass som er både nyttige og fine.

Festlig Eleganse med Miron-Glass
Perfekt for feiringer slik som 17.mai?
Miron-glass kan dekoreres for å feire viktige anledninger. Med nasjonalfargene rundt glasset, fungerer det både som en stilfull vase og et unikt festelement, noe som viser glassenes allsidighet og bidrag til en minneverdig dekorasjon.

Grip sjansen nå i mai! | minst -30%

Sjekk ut vårt utvalg av Miron-glass som er på tilbud denne måneden. Med saftige rabatter fra 30-35%, gir vi deg en unik mulighet til å oppgradere og fornye hjemmet ditt. Ta en titt på våre spesialpriser og finn dine nye favoritter – både praktiske og stilige løsninger venter på deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

 • Ingar Klemmetsen ★★★★★ 3 weeks ago
  Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
  0,5 l vann
  3 kanelstenger
  2 stjerneanis
  1 ts Kardemommekjerner
  1,5 ts Pomeranskall, tørket
  1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
  5 Allehånde
  4 Hibiskusstammer
  Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
  125 g sukker
  75 cl Rødvin
  varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
  Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
  Velbekomme