Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Retur og reklamasjon

14 dagers angrerett

Du kan angre ditt kjøp, uansett grunn, innen 14 dager etter at du mottok varen. Du kan angre alle dine kjøp, men vær oppmerksom på at du ikke kan angre på kjøp av tilvirkede varer (f.eks. tilskåret forpart). Dette er spesialtilpassede produkter og angreretten bortfaller ihht norsk lov.

For å benytte angreretten kan du fylle ut det vedlagte angrerettsskjemaet. Du kan også laste ned angrerettsskjemaet her. Har du ikke mulighet til å benytte angrerettsskjema kan du sende en e-post til post@krydra.no, eller benytte kontaktskjemaet. Meldingen må inneholde ditt navn, hvilket ordrenummer returen gjelder og en kort beskrivelse av hvorfor du ønsker å returnere varene. Om du angrer ditt kjøp må du selv betale for returfrakten.

Mer informasjon om vilkårene knyttet til angrerett finner du i avsnitt 9 i våre salgsbetingelser.

Reklamasjon

Dersom en vare viser seg å ha feil eller mangler gjelder forbrukerkjøpslovens bestemmelser, og du kan reklamere på varen innen 24 måneder fra leveringstidspunktet.

Dersom de foreligger en mangel ved varen må du gi beskjed til Krydra så raskt som mulig. Dette gjøres ved å sende en e-post til post@krydra.no. Her opplyser du om ordrenummeret reklamasjonen gjelder, en beskrivelse av feilen / mangelen og gjerne et bilde av produktet som viser feilen. Ta vare på originalemballasjen slik at denne kan sendes tilbake til oss. Er reklamasjonen berettiget refunderer Krydra dine rimelige fraktomkostninger ved å sende varen i retur. Bemerk! Du kan ikke sende pakker i postoppkrav.

Mer informasjon om vilkårene knyttet til reklamasjon finner du avsnitt 11 i våre salgsbetingelser.

Retur av varer

Ved retur av varer eller materiell til Krydra skal produktene og originalemballasjen emballeres og pakkes på et slik måte at de er godt beskyttet ved transport. Vi anbefaler at du pakker produktene på samme måte som de var pakket da du mottok varene, og at du bruker en sporbar fraktmetode ved returen.
Ønsker du å returnere en vare skal dette sendes til følgende adresse:

Krydra AS
Barbudalen 39
4846 ARENDAL

5,0 43 omtaler

  • Jenny Mulvaney ★★★★★ 2 years ago
    Krydra er, simpelthen, … Mer en herlig nettbutikk!!! Et stort og attraktivt vareutvalg med noe for enhver smakt. Vi har handlet flere ganger, og kun mottatt førsteklasses produkter. Prisene er fine, lett og justere til ønsket mengde (av for eksempel krydder) og rimelig porto.Bildet viser et bittelite utvalg av det, som vi har kjøpt. Anbefales på det varmeste!!