Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Chipotle pasta

Chipotle pasta

Chipotle pasta

Oppskrift av Krydra.no

Chipotle-pasta er en deilig og enkel måte å tilsette smak til matlagingen din på. Den er populær i meksikansk matlaging og brukes ofte i marinader, sauser og dressinger. Chipotle-pasta er laget av røykte jalapeño-pepper, noe som gir den en unik og intens smak. Den kan brukes i stedet for vanlig chilipulver for å tilføre varme og røykfylt smak til retter, eller som en marinade for kjøtt eller fisk.

5 fra 2 stemmer
Servings

6

servings
Prep time

25

Minutter
Cooking time

5

Minutter
Total time

30

Minutter
kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Tørr-rist chilien i et par minutter på medium varme, og pass på at de ikke brenner seg. De kan kanskje svelle opp litt.
  • Skjær av stilken og rist ut frøene, hvis du ønsker det.
  • Klipp dem med saks og rehydrer i varmt vann i omtrent 20 minutter.
  • Sil av chilien og ha alt i en bolle og bruk en stavmikser/kjøkkenmaskin til å få en fin puré. Tilsett litt vann til å lage en akkurat passe tykk pasta.
  • Oppbevar gjerne i et sterilisert glass/krukke i kjøleskapet. Den vil da fint holde seg i 2 til 3 uker.

Tips

  • Du kan lage din egen chipotle-majones ved å blande sammen majones, chipotle-pasta, limesaft og hvitløk. Chipotle-majones kan brukes som dip eller pålegg på sandwicher, burgere eller wraps, og er også en god dressing til salater eller taco.
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 42 omtaler

  • Jenny Mulvaney ★★★★★ for ett år siden
    Krydra er, simpelthen, … Mer en herlig nettbutikk!!! Et stort og attraktivt vareutvalg med noe for enhver smakt. Vi har handlet flere ganger, og kun mottatt førsteklasses produkter. Prisene er fine, lett og justere til ønsket mengde (av for eksempel krydder) og rimelig porto.Bildet viser et bittelite utvalg av det, som vi har kjøpt. Anbefales på det varmeste!!