Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

BBQ saus med røykpreg

En deilig BBQ saus med røykpreg

En deilig BBQ saus med røykpreg

Rett: SausKjøkken: AmericanVanskelighet: lett
Mengde

0.7

Liter
Forberedelse

30

Minutter
Tilberedelse

5

Minutter
Total tid

35

Minutter
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Hydrere chili ved å helle over kokvarmt vann. La de trekke i ca. 20 – 30 minutter
  • Fjern stilk og frø fra chilli og kutt chiliene i små biter.
  • Legg alt i en kjele og gi det et oppkok under omrøring. Ta av kjelen å la kjøle
  • Legg alt i en blender eller bruk stavmikser og blend til en jevn saus

Tips

  • Du kan lage denne uten å gi den et oppkok, men smakene vil blande seg mye bedre hvis du gjør det.

1 comments

  1. Peder Müller

    Ketchup og brunt sukker blir ihvertfall søtt nok. Sausen reddes av røykaroma. Og til sammen blir det godt dette,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ 3 weeks ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme