Handlekurv

Vi sender med Bring kl. 12 alle hverdager.

Frakt fra 29,-*. Fri frakt over 599,-, opptil 5 kg.

Chili de Arbol salsa

Nydelig og sterk salsa til taco eller dipp

Nydelig og sterk salsa til taco eller dipp

Så enkelt lager du en perfekte salsa roja med tørked Chili de arbol. Veldig godt på taco eller som en sterk og god chilidipp.

Denne oppskriften er høyt elsket av mange. En klassisk meksikansk salsa roja (rød salsa) grunnoppskrift, hvor den gode smaken av chili de arbol er i hovedsetet.

3 fra 6 stemmer
Rett: TilbehørKjøkken: MeksikanskVanskelighet: Lett
kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Porsjoner

4

porsjoner
Forberedelser

10

minutes
Tilberedelser

20

minutes
Tid totalt

30

minutes

Ingredienser

  • 20 gr. Chili de arbol

  • 0.5 ts. Salt

  • 40 gr. Finhakket rødløk

  • 2 stk. Finhakket hvitløksfedd (små)

  • 0.5 stk. Saften fra en halv lime

  • 1 stk. Liten neve fersk koriander, eller et par ss. tørket koriander

  • 2 ss. Olivenolje til steking

Slik gjør du

  • Rist chiliene lett på middels varme i ca. 1 minutt på hver side i en tørr stekepanne. Fjern så stilken og frøene fra chiliene.
  • Dekk chiliene med kokvarmt vann, og la de trekke i ca 15 minutter, til de er møre og hydrerte
  • Stek finhakket rødløk på middels varme i ca. 4 – 5 minutter, tilsett hvitløken og stek i ytterligere 1 minutt.
  • Sil av vannet fra chiliene og ha de i en blender sammen med resten av ingrediensene.
  • Miks alle ingrediensene sammen i en blender eller med en stavmikser, og tynn ut til ønsket konsistens – 1 ss. vann av gangen

Oppskriftsvideo

Tips

  • Vær forsiktig når du tynner ut salsaen. Begynn med en spiseskje. Du kan også ta vare på litt av vannet som chiliene har trukket i, og bruke dette til å tynne ut salsaen med, for en litt bitrere salsa.

Produkter brukt i oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

4,9 32 omtaler

  • Anita ★★★★★ 4 months ago
    Veldig godt utvalg, utsøkt … Mer kvalitet, kjapp levering og utrolig hyggelig kundeservice.