Handlekurv

Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

hjemmelaget sennep med øl

Øl-sennep

Oppskrift på hjemmelaget sennep med øl

Oppskrift på hjemmelaget sennep med øl

Hjemmelaget sennep er nydelig. Og når du kombinerer det med øl, ja da kan grillsesongen bare komme. Det er mange fordeler med å lage egen sennep. Du kan justere styrken, grovheten og ikke minst sødmen mm.

Rett: Sauser og MarinaderKjøkken: TyskVanskelighet: Lett
5 fra 1 stemme
Mengde

4

Dl.
Forberedelse

10

Minutter
Tilbereding

15

Minutter
Total tid

24

timer 
kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Slik bløtgjør og mykgjør sennepsfrøene: Plasser sennepsfrøene i en middels stor bolle med vannet og ølet. Sett til side, tildekket i 24 timer (forsiktig rist ut kullsyren og få med alle sedimentene fra ølet).
  • Når blandingen har stått i 24 timer, heller du alt i en foodprocessor sammen med saltet, hvitløkspulveret, honingen og Worcestershire-sausen. Bland alt i 1 til 2 minutter til frøene er grovmalt (du kan male finere hvis du ønsker).

Tips

  • Dette er en grunnoppskrift og det er rom for å justere med mer eller mindre honning, kanskje tilsette et par økologiske bird’s eye chili, eller kanskje ha en større andel brune eller sorte sennepsfrø.

Produkter som er brukt i oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 41 omtaler

  • Henrik Sandåker Tangen ★★★★★ for 2 måneder siden
    Fantastisk bra kvalitet … Mer på både krydder og tilbehør! Prisene er heller ikke ille, spesielt ikke i forhold til kvalitet og utvalg. Gjør deg selv en tjeneste og slutt å kjøp krydder på "super'n", dette her er et helt annet nivå!
    God nettside og lynkjapp frakt er prikken over i'en 🙂