Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Meksikansk adobo saus

Autentisk Meksikansk adobo saus

Autentisk Meksikansk adobo saus

Denne oppskriften på ekte meksikans adobo saus kommer fra boken “More mexican everyday“. Den er helt nydelig og kan stå i kjøleskapet i lang tid. Du kan også fylle et glass med adobo og tilsette hele tørkede chipotle chili så har du en klassisk “chipotle i adobo“.

Rett: SausKjøkken: MeksikanskVanskelighet: Lett
Mengde

3.5

Dl.
Forberedelse

20

Minutter
Tilbereding

10

Minutter
Total tid

30

Minutter
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Rist ancho chili i tørr stekepanne på middels varme i ca. 30 sekunder på hver side. Fjern så før og stilk og hakk chiliene i små biter. Ha chiliene i en blender og dekk med ca. 3 dl. varmt vann. Blend til du har en slurry.
  • Rist hvitløksfeddene med skallet på i en tørr stekepanne på middels varme i ca. 15 minutter. Snu de jevnlig. Skrell feddene når de er ferdig.
  • Ha alt i blenderen og puls til du har en jevn saus med konsistens som BBQ saus. Tilsett eventuelt en skvett med vann hvis den er for tykk
  • Ha alt i en tett beholder og oppbevar i kjøleskap i opp til 2 mnd.
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 43 omtaler

  • Jenny Mulvaney ★★★★★ 2 years ago
    Krydra er, simpelthen, … Mer en herlig nettbutikk!!! Et stort og attraktivt vareutvalg med noe for enhver smakt. Vi har handlet flere ganger, og kun mottatt førsteklasses produkter. Prisene er fine, lett og justere til ønsket mengde (av for eksempel krydder) og rimelig porto.Bildet viser et bittelite utvalg av det, som vi har kjøpt. Anbefales på det varmeste!!