Handlekurv

Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Frakt fra 29,-*. Fri frakt over 599,-, opptil 5 kg.

Meksikansk adobo saus

Autentisk Meksikansk adobo saus

Autentisk Meksikansk adobo saus

Denne oppskriften på ekte meksikans adobo saus kommer fra boken “More mexican everyday“. Den er helt nydelig og kan stå i kjøleskapet i lang tid. Du kan også fylle et glass med adobo og tilsette hele tørkede chipotle chili så har du en klassisk “chipotle i adobo“.

5 fra 2 stemmer
Rett: SausKjøkken: MeksikanskVanskelighet: Lett
kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Mengde

3.5

Dl.
Forberedelse

20

minutes
Tilbereding

10

minutes
Total tid

30

minutes

Ingredienser

Slik gjør du

  • Rist ancho chili i tørr stekepanne på middels varme i ca. 30 sekunder på hver side. Fjern så før og stilk og hakk chiliene i små biter. Ha chiliene i en blender og dekk med ca. 3 dl. varmt vann. Blend til du har en slurry.
  • Rist hvitløksfeddene med skallet på i en tørr stekepanne på middels varme i ca. 15 minutter. Snu de jevnlig. Skrell feddene når de er ferdig.
  • Ha alt i blenderen og puls til du har en jevn saus med konsistens som BBQ saus. Tilsett eventuelt en skvett med vann hvis den er for tykk
  • Ha alt i en tett beholder og oppbevar i kjøleskap i opp til 2 mnd.
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

4,9 31 omtaler

  • Raymond Haugli ★★★★★ a year ago
    Jeg har kjøpt forskjellig … Mer type krydder at dere nå, og er veldig fornøyd med kvaliteten på alt jeg har kjøpt. Det er lukt og smak som ikke kan sammenliknes med tilsvarende produkter fra dagligvarebutikken. Prisen er heller ikke gal med tanke på den gode kvaliteten. Jeg kommer til å fortsette å kjøpe krydder fra krydra.no.