Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Rask og enkel ketsjup

Ketsjup

Ketsjup

Oppskrift av Anita

Ketsjup er veldig enkelt å lage, det krever få ingredienser og er gjort i en fei. Prøv selv da vel 😊

Vanskelighet: Enkel
Oppskriften gir

1

porsjon
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Bland ingrediensene i en blender, evt. beholder for stavmikser, og kjør til massen er godt blandet. Tilsett evt. litt mer vann om mer flytende konsistens er ønskelig.
  • Tilsett evt. søtning, salt eller andre krydderier, for å skape din helt egen ketsjup.

Tips

  • 1 porsjon tilsvarer ca. 550 g. Håper det smaker!
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ 3 months ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme