Aji Mirasol paste
Oppskrift av Krydra.noPeruansk chilipaste, av Aji Mirasol. Nydelig i gryter, supper og sauser. En relativt mild chilipaste med et hint av aprikossmak og et lite kick på slutten.
Servings
10
servingsPrep time
20
MinutterCooking time
15
MinutterTotal time
35
Minutter
Kokemodus
La enhetens skjerm være aktiv
Ingredienser
250 gr aji mirasol, tørket
vann
vegetabilsk olje (ca 50-150ml)
Slik gjør du
- Start med å kutte stilkenden på chilien, deretter åpne den på langs. Fjern så alle frø og vener.
- Klipp chilien i biter, og legg i en kasserolle, fyll godt med vann.
- La vannet koke opp, skru ned varmen, og la chilien småputre i ca 15 minutter.
- Hell av vannet, og legg den rehydrerte chilien i en foodprosessor, eller evt bruk stavmikser. Kjør foodprosessor/stavmikser, til det blir som en mos, mens du tilsetter litt olje i gangen.
- Kan fryses, og gjerne i små porsjoner, som gjør det enkelt å tilsette direkte i gryter, sauser etc.
Tips
- Bon apetit!
Følg oss på Instagram!
Følg oss på
Follow Krydra on Facebook