Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Aji Mirasol chili med pasta

Aji Mirasol paste

Aji Mirasol paste

Aji Mirasol paste

Oppskrift av Krydra.no

Peruansk chilipaste, av Aji Mirasol. Nydelig i gryter, supper og sauser. En relativt mild chilipaste med et hint av aprikossmak og et lite kick på slutten.

Servings

10

servings
Prep time

20

Minutter
Cooking time

15

Minutter
Total time

35

Minutter
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Start med å kutte stilkenden på chilien, deretter åpne den på langs. Fjern så alle frø og vener.
  • Klipp chilien i biter, og legg i en kasserolle, fyll godt med vann.
  • La vannet koke opp, skru ned varmen, og la chilien småputre i ca 15 minutter.
  • Hell av vannet, og legg den rehydrerte chilien i en foodprosessor, eller evt bruk stavmikser. Kjør foodprosessor/stavmikser, til det blir som en mos, mens du tilsetter litt olje i gangen.
  • Kan fryses, og gjerne i små porsjoner, som gjør det enkelt å tilsette direkte i gryter, sauser etc.

Tips

  • Bon apetit!
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4,9 44 omtaler

  • Stig Jørstad ★★☆☆☆ 2 weeks ago
    Flott tørket steinsopp, … Mer men hvordan kan man ta 108 kr (!) for å sende en liten pakke på 50 g?!?...😬