Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Aji Mirasol chili med pasta

Aji Mirasol paste

Aji Mirasol paste

Aji Mirasol paste

Oppskrift av Krydra.no

Peruansk chilipaste, av Aji Mirasol. Nydelig i gryter, supper og sauser. En relativt mild chilipaste med et hint av aprikossmak og et lite kick på slutten.

Servings

10

servings
Prep time

20

Minutter
Cooking time

15

Minutter
Total time

35

Minutter
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Start med å kutte stilkenden på chilien, deretter åpne den på langs. Fjern så alle frø og vener.
  • Klipp chilien i biter, og legg i en kasserolle, fyll godt med vann.
  • La vannet koke opp, skru ned varmen, og la chilien småputre i ca 15 minutter.
  • Hell av vannet, og legg den rehydrerte chilien i en foodprosessor, eller evt bruk stavmikser. Kjør foodprosessor/stavmikser, til det blir som en mos, mens du tilsetter litt olje i gangen.
  • Kan fryses, og gjerne i små porsjoner, som gjør det enkelt å tilsette direkte i gryter, sauser etc.

Tips

  • Bon apetit!
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ a month ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme