Handlekurv

Vi pakker og sender med Bring alle hverdager.

Fast fraktpris 29,-. Fri frakt over 499,-, opptil 1,99 kg. (fra 2 kg. 149,- )

Mexican crema

Mexican crema

Mexican crema

Noen ganger finner man en oppskrift som krever “Mexican crema”. Her finner har du en enkel oppskrift på nettopp Mexican crema. For deg som har smakt dette før vil du merke at denne oppskriften gir deg ett så autentisk produkt som mulig med norske råvarer. Bare husk at selv om det er enkelt å raskt å lage Mexican crema, så må den stå en til to dager i romtemperatur før den er helt ferdig. Ps. Du kan også lage hurtigvarianten som er crème fraîche med lime juice og salt.

0 fra 0 stemmer
Rett: TilbehørVerdenskjøkken: MeksikanskVanskelighet: Lett
Mengde

2.5

Dl.
Forberedelse

5

minutter
Tilbereding

2

minutter
Total tid

7

minutter

Ingredienser

  • 2,5 Dl. Kremfløte

  • 1 Ss. Yoghurt naturell

  • 2 ts. Lime juice

  • 0,2 Ts. Salt

Slik gjør du

  • Bland alle ingrediensene i en boks som kan tettes med lokk.
  • La stå med lokket på i romtemperatur til det har tyknet. Denne prosessen tar alt fra 36 til 48 timer, og lengre dersom det er kaldere en romtemperatur.
  • Når kremen har en konsistens som rørt crème fraîche er det ferdig. Du kan nå oppbevare det i kjøleskapet i opptil to uker.

Tips

  • Syren fra lime juicen hindrer produktet fra å bli ødelagt av romtemperaturen.
  • For en mer spennende vri, tilsett en liten neve hakket koriander, skall (det grønne, ytterste laget) fra en halv lime og 2 ss. sitron juice
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *