Mexican crema
Noen ganger finner man en oppskrift som krever “Mexican crema”. Her finner har du en enkel oppskrift på nettopp Mexican crema. For deg som har smakt dette før vil du merke at denne oppskriften gir deg ett så autentisk produkt som mulig med norske råvarer. Bare husk at selv om det er enkelt å raskt å lage Mexican crema, så må den stå en til to dager i romtemperatur før den er helt ferdig. Ps. Du kan også lage hurtigvarianten som er crème fraîche med lime juice og salt.
Rett: TilbehørKjøkken: MeksikanskVanskelighet: Lett
Mengde
2.5
Dl.Forberedelse
5
MinutterTilbereding
2
MinutterTotal tid
7
Minutter kokemodus
La enhetens skjerm være aktiv
Ingredienser
2,5 Dl. 2,5 Kremfløte
1 Ss. 1 Yoghurt naturell
2 ts. 2 Lime juice
0,2 Ts. 0,2 Salt
Slik gjør du
- Bland alle ingrediensene i en boks som kan tettes med lokk.
- La stå med lokket på i romtemperatur til det har tyknet. Denne prosessen tar alt fra 36 til 48 timer, og lengre dersom det er kaldere en romtemperatur.
- Når kremen har en konsistens som rørt crème fraîche er det ferdig. Du kan nå oppbevare det i kjøleskapet i opptil to uker.
Tips
- Syren fra lime juicen hindrer produktet fra å bli ødelagt av romtemperaturen.
- For en mer spennende vri, tilsett en liten neve hakket koriander, skall (det grønne, ytterste laget) fra en halv lime og 2 ss. sitron juice
Følg oss på Instagram!
Følg oss på
Follow Krydra on Facebook