En søt og sterk BBQ-saus med mange bruksområder
En rask og god grillsaus med både futt og sødme. En godt tilskudd til både kylling, svin og sjømat.
Rett: Sauser og MarinaderKjøkken: AmerikanskVanskelighet: lett
Mengde
9
dl.Forberedelse
10
MinutterTilbereding
30
MinutterTotal tid
40
Minutter kokemodus
La enhetens skjerm være aktiv
Ingredienser
1 boks 1 Knuste tomater
3,5 Dl. 3,5 Brunt sukker
1,8 Dl. 1,8 Ketsjup
0,8 Dl. 0,8 Eplesidereddik
1,8 Ts. 1,8 Aprikos, tørket
0,6 Dl. 0,6 Worcestershire -saus
2 Ss. 2 Melasse
2 Stk. 2 Chipotle morita (fjern frø og stilk)
1 Ts. 1 Finmalt løk
1 Ts. 1 Hvitløkspulver
0,5 Ts. 0,5 Salt
Slik gjør du
- Ha alt, untatt chili og aprikos i en liten kjele og varm opp på middels varme i ca. 10 minutter.
- Fjern stilk og frø fra chiliene. Skjær chili og aprikos i mindre biter og tilsett i kjelen. La simre i ca. 30 minutter. Rør om innimellom.
- Kjør alt i en blender til det er en jevn saus.
- Kan oppbevares i inntil 2 uker i kjøleskap i en lufttett beholder
Følg oss på Instagram!
Følg oss på
Follow Krydra on Facebook
- Panela (Rapadura), sukker – ØkologiskVurdert 5.00 av 5 basert på 1 kundevurdering
- Tradisjonelt Sjøsalt, gourmet, håndhøstetVurdert 5.00 av 5 basert på 2 kundevurderinger
- Løkpulver, finmalt – ØkologiskVurdert 5.00 av 5 basert på 6 kundevurderinger
- Hvitløk, pulver – ØkologiskVurdert 5.00 av 5 basert på 6 kundevurderinger
- Chipotle chili, morita – HelVurdert 5.00 av 5 basert på 9 kundevurderinger