Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Grillsaus med chipotle og aprikos

En søt og sterk BBQ-saus med mange bruksområder

En søt og sterk BBQ-saus med mange bruksområder

En rask og god grillsaus med både futt og sødme. En godt tilskudd til både kylling, svin og sjømat.

Rett: Sauser og MarinaderKjøkken: AmerikanskVanskelighet: lett
Mengde

9

dl.
Forberedelse

10

Minutter
Tilbereding

30

Minutter
Total tid

40

Minutter
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Ha alt, untatt chili og aprikos i en liten kjele og varm opp på middels varme i ca. 10 minutter.
  • Fjern stilk og frø fra chiliene. Skjær chili og aprikos i mindre biter og tilsett i kjelen. La simre i ca. 30 minutter. Rør om innimellom.
  • Kjør alt i en blender til det er en jevn saus.
  • Kan oppbevares i inntil 2 uker i kjøleskap i en lufttett beholder
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ a month ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme