Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Salsa Taquera

Salsa Taquera

Salsa Taquera

Dette er en veldig rask, enkel og allsidig saus som passer utmerket til det meste. Spesielt godt på taco, men det er på ingen måte begrensningen. Ps. Dette er en ganske sterk saus.

Rett: Sauser og MarinaderKjøkken: MeksikanskVanskelighet: Lett
Mengde

3

Dl.
Forberedelse

5

Minutter
Tilbereding

20

Minutter
Total tid

25

Minutter
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

  • 5 Stk. Tomater, middels store

  • 2 Stk. Fedd, hvitløk

  • 30 Gr. Chili de arbol

  • 1 Dl. Vegetabilsk olje

  • 0,25 Stk. Rødløk

  • 1 Ts. Kyllingbuljong

  • 0,5 Ts. Meksikansk oregano

  • 0,25 Ts. Salt (smak til)

Slik gjør du

  • Stek tomatene hele i en tørr stekepanne på middels varme til de er “lett svidd” rundt det hele. Legg i en blender
  • Stek chili, rødløk og hvitløk (med skallet på) på middels varme under konstant omrøring til hvitløken er mør. Fjern skallet fra hvitløksfeddene å legg alt i en blender
  • Ha resten av ingrediensene i en blender og kjør alt til en jevn saus
  • Ha alt i en boks eller serveingsbolle og dekk til med lokk eller plast. La stå i minst 30 minutter.

Oppskriftsvideo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ a month ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme