Salsa Taquera
Dette er en veldig rask, enkel og allsidig saus som passer utmerket til det meste. Spesielt godt på taco, men det er på ingen måte begrensningen. Ps. Dette er en ganske sterk saus.
Mengde
3
Dl.Forberedelse
5
minutterTilbereding
20
minutterTotal tid
25
minutterIngredienser
5 Stk. Tomater, middels store
2 Stk. Fedd, hvitløk
30 Gr. Chili de arbol
1 Dl. Vegetabilsk olje
0,25 Stk. Rødløk
1 Ts. Kyllingbuljong
0,5 Ts. Meksikansk oregano
0,25 Ts. Salt (smak til)
Slik gjør du
- Stek tomatene hele i en tørr stekepanne på middels varme til de er “lett svidd” rundt det hele. Legg i en blender
- Stek chili, rødløk og hvitløk (med skallet på) på middels varme under konstant omrøring til hvitløken er mør. Fjern skallet fra hvitløksfeddene å legg alt i en blender
- Ha resten av ingrediensene i en blender og kjør alt til en jevn saus
- Ha alt i en boks eller serveingsbolle og dekk til med lokk eller plast. La stå i minst 30 minutter.
Oppskriftsvideo
-
Tradisjonelt Sjøsalt, gourmet, håndhøstet45,24 kr – 86,40 kr
-
Oregano Meksikansk, skåret39,19 kr – 295,62 krVurdert 5.00 av 5 basert på 1 kundevurdering
-
Chili de Arbol – Hel41,95 kr – 190,21 krVurdert 5.00 av 5 basert på 2 kundevurderinger