Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Rask og enkel mørk sjokolade

Mørk sjokolade

Mørk sjokolade

Oppskrift av Anita

Hvem liker ikke sjokolade? Å lage sin egen sjokolade er enklere enn man skulle tro. Tilsett det du ønsker, for å lage din egen vri og nyt😊

Rett: DessertVanskelighet: Enkel
Oppskriften gir

1

plate
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Slik gjør du

  • Kakaosmøret smeltes i vannbad. Visp/rør godt det smeltede smøret, med de andre ingrediensene.
  • Du kan tilsette dine favoritter av tørket frukt, bær eller krydder, for å få smak til sjokoladen.Til slutt heller man sjokoladen i former og setter den i kjøleskapet i 20-25 minutter

Tips

  • Sjokoladeplaten har en holdbarhet på ca. 2 uker i kjøleskapet
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ 3 months ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme