Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Kreolsk cajunkrydder, oppskrift

Krydra cajunkrydder

Krydra cajunkrydder

Oppskrift av Krydra.no

Denne oppskriften på kreolsk cajunkrydder er så god at du fort ender opp med å bruke krydderblandingen på nesten alt hva du spiser! Cajunkrydderet er akkurat passe sterkt og godt balansert med smaker av salt, sødme, bitterhet, syrlighet og umami.

Rett: KrydderblandingKjøkken: KreolskVanskelighet: Lett
Mengde

220

gram
Forberedelse

10

Minutter
Tilbereding

10

Minutter
Total tid

20

Minutter
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Legg alt utenom urtene i en blender og kverne alt til pulver.
  • Tilsett urtene og kvern ytterligere til urtene er omtrent 1/4 av opprinnelig størrelse.

Tips

  • Du kan justere saltmengden etter eget ønske, men vi synes den er godt balansert med den anbefalte mengden som er ca. 20% salt.
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4,9 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ 5 months ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme