Handlekurv

Vi pakker og sender med Bring alle hverdager.

Fast fraktpris 29,-. Fri frakt over 499,-, opptil 1,99 kg. (fra 2 kg. 149,- )

Forskjellige krydder og urter

Jamaican jerk krydder

Oppskrift på jamaican jerk krydder

Oppskrift på jamaican jerk krydder

Jerk er en matlagingsstil fra i Jamaica, der kjøtt tørr eller våtmarineres med en småsterk krydderblanding kalt jamaicansk jerk-krydder.

Oppskrift av Krydra.no
5 fra 1 stemme
Rett: OppskrifterVerdenskjøkken: JamaicanVanskelighet: Lett
Porsjoner

4

porsjoner
Forberedelse

30

minutter
Tilbereding

40

minutter
Total tid

0

minutter

Ingredienser

Slik gjør du

  • Legg alle krydderne i en boks med tett lokk, og rist..
  • Oppbevares tørt og kjølig i en lufttett beholder.

Tips

  • Lyst til å lage Jamaican kylling jerk? Sett på ovnen 200 °C. Legg ønsket mengde kyllingvinger i en bolle å sprinkle over litt nøytral olje. Dryss jamaican jerk krydderet generøst over kyllingvingene å bland det hele godt. Stekes på et stekebredt med bakepapir midt i ovnen i ca. 45 minutter. Snu kyllingvingene etter 25 minutter. La hvile i ca. 10 minutter. Dryss over saften fra en lime og pynt med litt bladpersille, og server!
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *