Handlekurv

Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Forskjellige krydder og urter

Jamaican jerk krydder

Oppskrift på jamaican jerk krydder

Oppskrift på jamaican jerk krydder

Oppskrift av Krydra.no

Jerk er en matlagingsstil fra i Jamaica, der kjøtt tørr eller våtmarineres med en småsterk krydderblanding kalt jamaicansk jerk-krydder.

Rett: OppskrifterKjøkken: JamaicanVanskelighet: Lett
5 fra 2 stemmer
Porsjoner

4

porsjoner
Forberedelse

30

Minutter
Tilbereding

40

Minutter
Total tid

0

minutter
kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Legg alle krydderne i en boks med tett lokk, og rist..
  • Oppbevares tørt og kjølig i en lufttett beholder.

Tips

  • Lyst til å lage Jamaican kylling jerk? Sett på ovnen 200 °C. Legg ønsket mengde kyllingvinger i en bolle å sprinkle over litt nøytral olje. Dryss jamaican jerk krydderet generøst over kyllingvingene å bland det hele godt. Stekes på et stekebredt med bakepapir midt i ovnen i ca. 45 minutter. Snu kyllingvingene etter 25 minutter. La hvile i ca. 10 minutter. Dryss over saften fra en lime og pynt med litt bladpersille, og server!

2 comments

  1. Astrid Løngaard

    Hei !
    Hvordan kan man lage kanelblomst-sukker?

    1. Hei Astrid. Det er veldig enkelt. For å lage 1 kg, blander du 475 gram hver av rørsukker og kokosblomstsukker, og 50 gram malt kanelblomst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 41 omtaler

  • Henrik Sandåker Tangen ★★★★★ for 2 måneder siden
    Fantastisk bra kvalitet … Mer på både krydder og tilbehør! Prisene er heller ikke ille, spesielt ikke i forhold til kvalitet og utvalg. Gjør deg selv en tjeneste og slutt å kjøp krydder på "super'n", dette her er et helt annet nivå!
    God nettside og lynkjapp frakt er prikken over i'en 🙂