Handlekurv

Vi pakker og sender med Bring alle hverdager.

Fast fraktpris 29,-. Fri frakt over 499,-, opptil 1,99 kg. (fra 2 kg. 149,- )

Italiensk krydderblanding

Italiensk krydder

Italiensk krydder

Italiensk krydder er en blanding av urter og krydder som brukes til å smaksette mange italienske retter. Ironisk nok finnes det vanligvis ikke i tradisjonell italiensk mat eller i markeder i Italia. Det finnes et hav av forskjellige oppskrifter, men de fleste inneholder som regel en eller flere av diss urtene: oregano, basilikum, timian, marjoram og rosmarin. Av krydder finner vi ofte en eller flere av disse: persille, rød chili flak, løkpulver og hvitløkspulver. I tillegg så er det ikke helt uvanlig å ha tomatpulver i blandingen, slik som i denne oppskriften.

Oppskrift av Krydra.no
5 fra 2 stemmer
Rett: KrydderblandingVerdenskjøkken: ItalienskVanskelighet: Lett
Mengde

4

Ss.
Forberedelse

5

minutter
Tilbereding

5

minutter
Total tid

10

minutter

Ingredienser

Slik gjør du

  • Mål opp alle ingrediensene å legg de i en boks med lokk og rist til alt er godt blandet.
  • Oppbevares mørkt og kjølig i en lufttett beholder.

Tips

  • Det går fort å lage italiensk krydder, så det er ingen vits i å lage så masse av gangen.

Produkter brukt i oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *