Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Italiensk krydderblanding

Italiensk krydder

Italiensk krydder

Oppskrift av Krydra.no

Italiensk krydder er en blanding av urter og krydder som brukes til å smaksette mange italienske retter. Ironisk nok finnes det vanligvis ikke i tradisjonell italiensk mat eller i markeder i Italia. Det finnes et hav av forskjellige oppskrifter, men de fleste inneholder som regel en eller flere av diss urtene: oregano, persille, basilikum, timian, marjoram og rosmarin. Av krydder finner vi ofte en eller flere av disse: rød chili flak, løkpulver og hvitløkspulver. I tillegg så er det ikke helt uvanlig å ha tomatpulver i blandingen, slik som i denne oppskriften.

Rett: KrydderblandingKjøkken: ItalienskVanskelighet: Lett
Mengde

4

Ss.
Forberedelse

5

Minutter
Tilbereding

5

Minutter
Total tid

10

Minutter
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Mål opp alle ingrediensene å legg de i en boks med lokk og rist til alt er godt blandet.
  • Oppbevares mørkt og kjølig i en lufttett beholder.

Tips

  • Det går fort å lage italiensk krydder, så det er ingen vits i å lage så masse av gangen.

Produkter brukt i oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ 3 months ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme