Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Carnitas

Carnitas

Carnitas

Carnitas er ikke bare mat, det er en opplevelse - fra den delikate blandingen av krydder til den perfekte konsistensen på kjøttet, hver bit vil ta deg med på en reise til de sørlige breddegrader!

Porsjoner

4

Porsjoner
Tilberedningstid

30

Minutter
Koketid

2

timer 
Total tid

2

timer 

30

Minutter
kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

 • Skyll kjøttet godt under kaldt, rennende vann for å unngå beinbiter i tacoen. Det kan hende noen av beinbitene, også de mindre, må plukkes fra kjøttet.
 • Ha kjøttet og resten av ingrediensene i en gryte og la stå å putre i 2 - 3 timer (avhengig av tykkelse på koteletter) til kjøttet løsner fra beinet, og kan rives med gaffel.
 • Ta kjøttet ut av gryta og riv det det fra hverandre med gaffel, spe på med litt kraft. Legg det over på et stekebrett og spre det utover.
 • Sett stekebrettet inn i ovnen, med grillelementet på og termostaten på omtrent 250 grader. La stå i omtrent 7 minutter, eller til det blir sprøtt i kantene.
 • Ta ut kanelstang og kjør stavmikseren i kraften, denne kan serveres ved siden av, som ekstra saus.
 • Smør guacamole på en liten tortilla, og legg på kjøttet. Topp med, f. eks. Pico de Gallo.

Tips

 • Bon apetit

One comment

 1. Jan Lorentzen

  Veldig godt. Ikke sterk, så man kan gjerne øke chili mengden dersom man ønsker den sterkere. Krever en del salt. Kanskje salte kjøttet godt før det havner i gryta.. jeg måtte salte både saus og kjøtt i etterkant..

  Det er moro med de ulike krydderne, oppleve det smaksbilde de gir. Kjøpte slik at jeg hadde alle krydderne. Skal lage denne igjen senere.

  Anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 42 omtaler

 • Jenny Mulvaney ★★★★★ a year ago
  Krydra er, simpelthen, … Mer en herlig nettbutikk!!! Et stort og attraktivt vareutvalg med noe for enhver smakt. Vi har handlet flere ganger, og kun mottatt førsteklasses produkter. Prisene er fine, lett og justere til ønsket mengde (av for eksempel krydder) og rimelig porto.Bildet viser et bittelite utvalg av det, som vi har kjøpt. Anbefales på det varmeste!!