Handlekurv

Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Enkel og rask kremet garam masala chicken curry

Oppskrift på Indisk garam masala chicken curry

Oppskrift på Indisk garam masala chicken curry

Oppskrift av Krydra.no

Sugen på “curry in a hurry“?
Da kan vi anbefale denne enkle, men svært gode oppskriften på kremet chicken curry.
Retten tar rundt 30 minutter å lage, og fungerer like bra til hverdags som til fest.
Toppes med korianderblader og serveres med ris og naanbrød.

Rett: MiddagKjøkken: IndiskVanskelighet: Lett
5 fra 5 stemmer
Serveringer

4

servinger
Forberedelse

10

Minutter
Tilberedelse

25

Minutter
Tid totalt

35

Minutter
kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Mice en place(!) ..Gjør alt klart. Skjær kyllingen i biter, finhakk løk og ha alle krydderne målt opp og tilgjengelig.
  • Still stekeplata på middels pluss varme, og brune kyllingen. Ta kyllingen ut av pannen og legg det til side.
  • Still ned stekeplata til middels varme og tilsett løk og salt. La koke i ca. 5 minutter mens du rører ofte.
  • Rør inn tomat og kok i ca. 2 minutter, tilsett resten av krydderne, minus garam masala, rør godt og kok i ca. 5 minutter.
  • Tilsett kyllingen, rør godt, tilsett deretter kokosmelken og rør igjen. La småkoke til det tykner, ca. 10 minutter.
  • Rør inn Krydra ferskmalt Punjabi garam masala rett før retten er ferdig.
  • Toppes med korianderblader. Server med basmatiris (gjerne kokt med Krydra grønnsaksbuljong) og naanbrød.

Tips

  • Ønsker du en søtere rett kan du tilsette litt sukker.

Brukt i oppskriften:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 41 omtaler

  • Henrik Sandåker Tangen ★★★★★ for 2 måneder siden
    Fantastisk bra kvalitet … Mer på både krydder og tilbehør! Prisene er heller ikke ille, spesielt ikke i forhold til kvalitet og utvalg. Gjør deg selv en tjeneste og slutt å kjøp krydder på "super'n", dette her er et helt annet nivå!
    God nettside og lynkjapp frakt er prikken over i'en 🙂