Handlekurv

Vi sender med Bring kl. 12 alle hverdager.

Pakke i post 29,-. Fri frakt over 699,-, opptil 5 kg.

Enkel og rask kremet garam masala chicken curry

Oppskrift på Indisk garam masala chicken curry

Oppskrift på Indisk garam masala chicken curry

Oppskrift av Krydra.no

Sugen på “curry in a hurry“?
Da kan vi anbefale denne enkle, men svært gode oppskriften på kremet chicken curry.
Retten tar rundt 30 minutter å lage, og fungerer like bra til hverdags som til fest.
Toppes med korianderblader og serveres med ris og naanbrød.

Rett: MiddagKjøkken: IndiskVanskelighet: Lett
5 fra 2 stemmer
Serveringer

4

servinger
Forberedelse

10

Minutter
Tilberedelse

25

Minutter
Tid totalt

35

Minutter
kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Mice en place(!) ..Gjør alt klart. Skjær kyllingen i biter, finhakk løk og ha alle krydderne målt opp og tilgjengelig.
  • Still stekeplata på middels pluss varme, og brune kyllingen. Ta kyllingen ut av pannen og legg det til side.
  • Still ned stekeplata til middels varme og tilsett løk og salt. La koke i ca. 5 minutter mens du rører ofte.
  • Rør inn tomat og kok i ca. 2 minutter, tilsett resten av krydderne, minus garam masala, rør godt og kok i ca. 5 minutter.
  • Tilsett kyllingen, rør godt, tilsett deretter kokosmelken og rør igjen. La småkoke til det tykner, ca. 10 minutter.
  • Rør inn Krydra ferskmalt Punjabi garam masala rett før retten er ferdig.
  • Toppes med korianderblader. Server med basmatiris (gjerne kokt med Krydra grønnsaksbuljong) og naanbrød.

Tips

  • Ønsker du en søtere rett kan du tilsette litt sukker.

Brukt i oppskriften:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4,9 35 omtaler

  • Lorang Jensen (Frank Lorang) ★★★☆☆ 7 months ago
    Fikk en hyggelig telefon … Mer fra Andre hos Krydra. Som fortalte at min sending var gått i retur, men ville bli sendt på nytt. Takk for hyggelig oppfølging. Venter i spenning.