Meksikansk inspiret vinaigrette med mange bruksområder
Gjør den perfekte dressingen til en meksikansk slaw, eller bruk den som en sterk saus til grillede reker eller pulled pork-taco.
Rett: Sauser og MarinaderKjøkken: Meksikansk
Mengde
4
Dl.Forberedelse
10
MinutterTilbereding
20
MinutterTotal tid
30
Minutter kokemodus
La enhetens skjerm være aktiv
Ingredienser
1.2 Dl. 1.2 Vann
1.2 Dl. 1.2 Eplesidereddik
1.2 Dl. 1.2 Ferskpresset sitronsaft (ca. 2 sitroner)
0.8 Dl. 0.8 Olivenolje
2 Ss. 2 Ferskpresset limesaft (ca. 1 lime)
2 Ts. 2 Honning
1.5 Ts. 1.5 Økologisk tomatpulver
1 Ts. 1 Meksikansk oregano
0.75 Ts. 0.75 Salt
0.5 Ts. 0.5 Basilikum, tørket
0.5 Ts. 0.5 Hvitløkspulver
0.5 Ts. 0.5 Sort pepper
0.5 Ts. 0.5 Spisskum
1 Stk. 1 Chipotle, finhakket uten frø og stilk
Slik gjør du
- Bruk et glas med tett lokk og rør ut tomatpulveret i vann til det er helt oppløst
- Tilsett eplesideredikk, sitronsaft, limesaft, olivenolje og honning og rør godt
- Tilsett resten, skru igjen lokket og rist kraftig
- Oppbevar i kjøleskapet til det er kjølig
Følg oss på Instagram!
Følg oss på
Follow Krydra on Facebook
- Spisskum, hel – ØkologiskVurdert 5.00 av 5 basert på 6 kundevurderinger
- Tradisjonelt Sjøsalt, gourmet, håndhøstetVurdert 5.00 av 5 basert på 2 kundevurderinger
- Hvitløk, pulver – ØkologiskVurdert 5.00 av 5 basert på 7 kundevurderinger
- Sort pepper (Tigerpepper), hel – ØkologiskVurdert 5.00 av 5 basert på 2 kundevurderinger
- Oregano Meksikansk, skåretVurdert 5.00 av 5 basert på 13 kundevurderinger
- Chipotle chili, morita – HelVurdert 5.00 av 5 basert på 9 kundevurderinger