Kylling og salat med meksikanske sauser
Oppskrift av Krydra.noØnsket å lage en relativt kjapp og enkel lunsj, hvor vi benyttet sausene fra Cocina mestiza. Dette ble da resultatet, og det ble veldig smakfullt! Nydelige sauser, som kan benyttes på mange måter.
Servings
4
servingsPrep time
30
MinutterCooking time
10
MinutterTotal time
40
Minutter kokemodus
La enhetens skjerm være aktiv
Ingredienser
2 stk 2 kyllingbryst, i biter
1 stk 1 spisspaprika
1/2 stk 1/2 crispisalat
1 stk 1 avokado
3 stk 3 vårløk
6 stk 6 søte, små tomater
1 stk 1 liten boks mais
2 ss 2 soltørket tomat
1/2 stk 1/2 blomkål
1/2 stk 1/2 brokkoli
2 ss 2 nøytral olje til steking
1 ss 1 Edelsøt paprika
1 ts 1 sort pepper, Kampot brukte vi
1/2 stk 1/2 sitron, saften av denne
Litt nykvernet korianderfrø
Smak til med salt, etter eget ønske
Cocina mestiza – Chihuahua
Cocina mestiza – Sursøt med Tamarind
Slik gjør du
- Start gjerne med å kutte grønnsaker til salaten, her har jeg servert grønnsakene hver for seg, men man kan selvfølgelig også blande de til en salat.
- Blomkål og brokkoli har jeg revet og varmet i stekepanne, med litt olje, saften av ½ sitron og litt nykvernet korianderfrø, servert som “ris”.
- Ha olje og paprikapulver i stekepanne, på middels sterk varme. La paprikapulveret løse seg opp i oljen, før du tilsetter kylling og pepper. Stek så kyllingbitene til de er gjennomstekt.
- Hell ønsket mengde av Cocina mestiza – Chihuahua, over kyllingen, og Cocina mestiza – Sursøt med Tamarind, brukte vi som dressing over salaten.
Tips
- Bon apetit!
Følg oss på Instagram!
Følg oss på
Follow Krydra on Facebook