Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Kylling og salat med Meksikanske sauser

Kylling og salat med meksikanske sauser

Kylling og salat med meksikanske sauser

Oppskrift av Krydra.no

Ønsket å lage en relativt kjapp og enkel lunsj, hvor vi benyttet sausene fra Cocina mestiza. Dette ble da resultatet, og det ble veldig smakfullt! Nydelige sauser, som kan benyttes på mange måter.

Servings

4

servings
Prep time

30

Minutter
Cooking time

10

Minutter
Total time

40

Minutter
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Start gjerne med å kutte grønnsaker til salaten, her har jeg servert grønnsakene hver for seg, men man kan selvfølgelig også blande de til en salat.
  • Blomkål og brokkoli har jeg revet og varmet i stekepanne, med litt olje, saften av ½ sitron og litt nykvernet korianderfrø, servert som “ris”.
  • Ha olje og paprikapulver i stekepanne, på middels sterk varme. La paprikapulveret løse seg opp i oljen, før du tilsetter kylling og pepper. Stek så kyllingbitene til de er gjennomstekt.
  • Hell ønsket mengde av Cocina mestiza – Chihuahua, over kyllingen, og Cocina mestiza – Sursøt med Tamarind, brukte vi som dressing over salaten.

Tips

  • Bon apetit!
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ 3 months ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme