Midtøsteninspirert fiskegryte
Oppskrift av Anita JakobsenMed sin spennende blanding av Ras el Hanout og andre spennende ingredienser, vil denne fiskegryten gi deg smaken av Midtøstens kulinariske skatter på en enkel og deilig måte.
4
servings10
Minutter25
Minutter35
MinutterLa enhetens skjerm være aktiv
Ingredienser
500 gr fiskefilet, brukt torsk her
1 stk rød paprika
1 ss rødløk, granulat
1 stk søtpotet, evt 2 stk vanlig potet
1 neve aspargesbønner
400 gr tomater på boks
1 stk grønt eple
2 stk fiken
2 ts fiskesaus
1 ts sumak
1 ss Muscovado mørk
2 ts Aleppo, chiliflak
1,5 ts Ras el Hanout
2 ts røkt hvitløk
4 dl vann
nøytral olje til steking
Slik gjør du
- Varm opp oljen i en stor, tykkbunnet kjele, på medium varme. Ha i biter av potet, rødløk- og hvitløksgranulat og Ras el Hanout, og varm dette opp i ca 1 minutt.
- Tilsett så aspargesbønner, paprika, eplebiter, fiken, chili, tomater og vann. La dette koke i 10-15 minutter, til potetene er møre.
- Bland i fiskesaus, sumak og sukker. Rør godt, skru ned varmen og legg så i fiskestykkene og sett på lokket. La dette trekke i ca 5 minutter.
- Topp gjerne gryten med hakket koriander, og oliven om ønskelig.
- Smak til med salt, pepper og sukker, og evt mer av de allerede brukte krydder.
Tips
- Bon apetit
Følg oss på Instagram!
Følg oss på
Follow Krydra on Facebook
Midtøsteninspirert fiskegryte
Oppskrift av Anita JakobsenMed sin spennende blanding av Ras el Hanout og andre spennende ingredienser, vil denne fiskegryten gi deg smaken av Midtøstens kulinariske skatter på en enkel og deilig måte.
4
servings10
Minutter25
Minutter35
MinutterLa enhetens skjerm være aktiv
Ingredienser
500 gr fiskefilet, brukt torsk her
1 stk rød paprika
1 ss rødløk, granulat
1 stk søtpotet, evt 2 stk vanlig potet
1 neve aspargesbønner
400 gr tomater på boks
1 stk grønt eple
2 stk fiken
2 ts fiskesaus
1 ts sumak
1 ss Muscovado mørk
2 ts Aleppo, chiliflak
1,5 ts Ras el Hanout
2 ts røkt hvitløk
4 dl vann
nøytral olje til steking
Slik gjør du
- Varm opp oljen i en stor, tykkbunnet kjele, på medium varme. Ha i biter av potet, rødløk- og hvitløksgranulat og Ras el Hanout, og varm dette opp i ca 1 minutt.
- Tilsett så aspargesbønner, paprika, eplebiter, fiken, chili, tomater og vann. La dette koke i 10-15 minutter, til potetene er møre.
- Bland i fiskesaus, sumak og sukker. Rør godt, skru ned varmen og legg så i fiskestykkene og sett på lokket. La dette trekke i ca 5 minutter.
- Topp gjerne gryten med hakket koriander, og oliven om ønskelig.
- Smak til med salt, pepper og sukker, og evt mer av de allerede brukte krydder.
Tips
- Bon apetit
Følg oss på Instagram!
Følg oss på
Follow Krydra on Facebook