Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Midtøsten inspirert fiskesuppe

Midtøsteninspirert fiskegryte

Midtøsteninspirert fiskegryte

Oppskrift av Anita Jakobsen

Med sin spennende blanding av Ras el Hanout og andre spennende ingredienser, vil denne fiskegryten gi deg smaken av Midtøstens kulinariske skatter på en enkel og deilig måte.

Servings

4

servings
Prep time

10

Minutter
Cooking time

25

Minutter
Total time

35

Minutter
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Varm opp oljen i en stor, tykkbunnet kjele, på medium varme. Ha i biter av potet, rødløk- og hvitløksgranulat og Ras el Hanout, og varm dette opp i ca 1 minutt.
  • Tilsett så aspargesbønner, paprika, eplebiter, fiken, chili, tomater og vann. La dette koke i 10-15 minutter, til potetene er møre.
  • Bland i fiskesaus, sumak og sukker. Rør godt, skru ned varmen og legg så i fiskestykkene og sett på lokket. La dette trekke i ca 5 minutter.
  • Topp gjerne gryten med hakket koriander, og oliven om ønskelig.
  • Smak til med salt, pepper og sukker, og evt mer av de allerede brukte krydder.

Tips

  • Bon apetit
Midtøsteninspirert fiskegryte

Midtøsteninspirert fiskegryte

Oppskrift av Anita Jakobsen

Med sin spennende blanding av Ras el Hanout og andre spennende ingredienser, vil denne fiskegryten gi deg smaken av Midtøstens kulinariske skatter på en enkel og deilig måte.

Servings

4

servings
Prep time

10

Minutter
Cooking time

25

Minutter
Total time

35

Minutter
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Varm opp oljen i en stor, tykkbunnet kjele, på medium varme. Ha i biter av potet, rødløk- og hvitløksgranulat og Ras el Hanout, og varm dette opp i ca 1 minutt.
  • Tilsett så aspargesbønner, paprika, eplebiter, fiken, chili, tomater og vann. La dette koke i 10-15 minutter, til potetene er møre.
  • Bland i fiskesaus, sumak og sukker. Rør godt, skru ned varmen og legg så i fiskestykkene og sett på lokket. La dette trekke i ca 5 minutter.
  • Topp gjerne gryten med hakket koriander, og oliven om ønskelig.
  • Smak til med salt, pepper og sukker, og evt mer av de allerede brukte krydder.

Tips

  • Bon apetit
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ 3 months ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme