Vlcd Italienske kjøttboller med spinat
Oppskrift av Krydra.noHilsen kokken Geir: kokkengeir.blogg.no
Servings
servings
Prep timeminutes
Cooking timeminutes
Total time
0
minutes
Kokemodus
La enhetens skjerm være aktiv
Ingredienser
400 g. 400 kjøttdeig av storfe.
1/2 pk. 1/2 spinatblader – stor pk. Finkuttes.
2 2 stk egg.
100 g. 100 sjampinjonger – delt i båter.
100 g. 100 snack tomater.
100 g. 100 purreløk – i 4 biter.
200 g. 200 rødkål i strimler.
90 g. 90 squash i skiver.
6 ss. 6 Olivenolje til steking.
- Krydder og smak i maten
Petalos salt, Tjgerpepper, Pizzakrydder, Krydderblanding til ovnsbakte grønnsaker.
2 ss. 2 lys balsamico, eller eplesidereddik. I kålen under damping.
Slik gjør du
- Miks sammen kjøttdeig, egg og litt salt. Røres godt sammen med en sleiv.
- Tilsett finhakket spinat, litt Tigerpepper, pizzakrydder og ovnsbakte grønnsaker. Ca. 1 ts. av de to siste ingrediensene.
- Lag kjøttboller på ca. 35-40 gr. stk. Stek en for prøvesmaking. Ha i litt mer krydder om de ikke tilfredsstiller smaken du ønsker.
- Stek kjøttboller til de er gjennomstekte.
- Purreløken stekes med kjøttboller når de vendes.
- mens kjøttboller steker, dampes rødkål i litt vann, tilsatt salt og balsamico. Kok til den er mør.
- Soppen og squash, stekes til de er lett brunet. Ha i tomater, og la det steke ca. 2 min til.
Info
- Retten inneholder totalt: 1285 g – fett 125,7 g – kbh 14,7 g – proteiner 104,8 g – 1659 kcal.
Følg oss på Instagram!
Følg oss på
Follow Krydra on Facebook