Økologisk allkrydder uten salt
Et godt allkrydder er veldig kjekt å ha på lur, og spesielt et uten tilsatt salt. Ettersom endel matvarer allerede inneholder salt gir et saltfritt allkrydder deg muligheten til å finjustere saltsmaken helt på slutten av matlagingen, slik det alltid bør gjøres.
Rett: KrydderblandingKjøkken: FranskVanskelighet: Lett
Mengde
1
Dl.Forberedelse
5
MinutterTilbereding
3
MinutterTotal tid
8
Minutter
Kokemodus
La enhetens skjerm være aktiv
Ingredienser
1.5 Ts. Økologisk basilikum
1.5 Ts. Økologisk persille
1.25 Ts. Økologisk vintersar
1.25 Ts. Økologisk timian
1 Ts. Økologisk hvitløkspulver
1 Ts. Økologisk muskatt
1 Ts. Økologisk sort pepper
1 Ts. Økologisk salvie
0.25 Ts. Økologisk cayennepepper
1 Ts. Økologisk paprika
Slik gjør du
- Legg alle ingrediensene i en morter eller krydderkvern og bland til et fint pulver
- Oppbevares mørkt og kjølig i en lufttett beholder
Følg oss på Instagram!
Følg oss på
Follow Krydra on Facebook