Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Enkel og rask kremet garam masala chicken curry

Oppskrift på Indisk garam masala chicken curry

Oppskrift på Indisk garam masala chicken curry

Oppskrift av Krydra.no

Sugen på “curry in a hurry“?
Da kan vi anbefale denne enkle, men svært gode oppskriften på kremet chicken curry.
Retten tar rundt 30 minutter å lage, og fungerer like bra til hverdags som til fest.
Toppes med korianderblader og serveres med ris og naanbrød.

Rett: MiddagKjøkken: IndiskVanskelighet: Lett
Serveringer

4

servinger
Forberedelse

10

Minutter
Tilberedelse

25

Minutter
Tid totalt

35

Minutter
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Mice en place(!) ..Gjør alt klart. Skjær kyllingen i biter, finhakk løk og ha alle krydderne målt opp og tilgjengelig.
  • Still stekeplata på middels pluss varme, og brune kyllingen. Ta kyllingen ut av pannen og legg det til side.
  • Still ned stekeplata til middels varme og tilsett løk og salt. La koke i ca. 5 minutter mens du rører ofte.
  • Rør inn tomat og kok i ca. 2 minutter, tilsett resten av krydderne, minus garam masala, rør godt og kok i ca. 5 minutter.
  • Tilsett kyllingen, rør godt, tilsett deretter kokosmelken og rør igjen. La småkoke til det tykner, ca. 10 minutter.
  • Rør inn Krydra ferskmalt Punjabi garam masala rett før retten er ferdig.
  • Toppes med korianderblader. Server med basmatiris (gjerne kokt med Krydra grønnsaksbuljong) og naanbrød.

Tips

  • Ønsker du en søtere rett kan du tilsette litt sukker.

Brukt i oppskriften:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ 3 days ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme