Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

ØKOLOGISK UTVALG

Her finner du en enkel oversikt i alfabetisk rekkefølge og bestillingsskjema med vårt økologiske utvalg, presentert i alfabetisk rekkefølge. Vi tilbyr over 200 varer, og utvalget vårt utvides stadig for å imøtekomme dine behov. Utforsk våre ulike kategorier for å finne akkurat det du trenger.

PS!
Dersom du ønsker å bruke bestillingsfeltet nedenfor, så må du bruke Søkefeltet som er på siden, ikke det på toppen. mvh Krydra


Hvorfor velge økologisk?

Å velge økologiske produkter betyr at du støtter bærekraftig jordbruk og bidrar til en sunnere planet. Våre økologiske varer er nøye utvalgt for å sikre høyeste kvalitet, fri for syntetiske tilsetningsstoffer og skadelige kjemikalier. Når du velger økologisk, velger du rene ingredienser og autentisk smak som kan løfte dine kulinariske opplevelser til nye høyder. Utforsk vårt utvalg og smak forskjellen i hver rett du lager.

Økologiske krydder og urter

Økologiske krydder og urter er mer enn bare smakstilsetninger; de er en kilde til helse og velvære. Våre økologiske krydder, som gurkemeie, kanel, og paprika, er dyrket uten bruk av syntetiske sprøytemidler, noe som sikrer at du får den reneste smaken og de beste helsefordelene. Økologiske urter som basilikum, oregano, og timian gir ikke bare fantastisk smak, men også kraftige antioksidanter som støtter immunforsvaret ditt.

Fordeler med økologiske krydder

 • Bærekraftig jordbruk: Økologiske krydder er dyrket med metoder som beskytter miljøet og fremmer biologisk mangfold.
 • Helsefordeler: Fri for skadelige kjemikalier, våre krydder beholder sine naturlige næringsstoffer og helsefremmende egenskaper.
 • Ren smak: Økologiske krydder og urter gir en naturlig smak som kan forbedre dine kulinariske kreasjoner.

Våre anbefalinger

 • Økologisk gurkemeie: Perfekt for gyldne melk og krydrede retter.
 • Økologisk kanel: Ideell for baking og varme drikker.
 • Økologisk oregano: En must-have for italienske retter.
 • Økologiske kardemommekjerner: Utmerket for baking og aromatiske retter.

Velkommen til vårt økologiske univers

Hos Krydra.no er vi dedikert til å bringe deg de beste økologiske krydder og urter. Utforsk vår nettbutikk og finn dine favoritter i vårt omfattende økologiske utvalg. La dine retter blomstre med smaken av naturens reneste ingredienser. Skulle det være noe du savner, så er det veldig stor mulighet for at vi kan finne det for deg – gi oss en utfordring.

5,0 44 omtaler

 • Ingar Klemmetsen ★★★★★ a month ago
  Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
  0,5 l vann
  3 kanelstenger
  2 stjerneanis
  1 ts Kardemommekjerner
  1,5 ts Pomeranskall, tørket
  1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
  5 Allehånde
  4 Hibiskusstammer
  Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
  125 g sukker
  75 cl Rødvin
  varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
  Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
  Velbekomme