Forfriskende Hibiskusvann – Hibicus Agua Fresca
Oppskrift av Krydra.noDenne oppskriften gir 2,5 liter deilig hibiskusvann. Dette en forfriskende meksikansk drikk som er enkel å lage og som imponerer med smaker som passer bra til meksikansk mat eller som en forfriskning i sommervarmen.
Rett: DrikkeKjøkken: MeksikanskVanskelighet: Lett
Mengde
25
dl.Forberedelse
5
MinutterTilbereding
30
MinutterHviletid
30
MinutterTotal tid
35
Minutter
Kokemodus
La enhetens skjerm være aktiv
Ingredienser
2,5 Liter Vann
200 Gram Sukker evt. 1:1 sukkererstatning
100 Gram Økologisk hibiskus
Slik gjør du
- Varm opp 2,5 liter vann til småkok
- Tilsett 200 gram sukker og rør til helt oppløst
- Tilsett 100 gram hibiskus og la småkoke i ca. 5 minutter
- Skru av varmen og la stå på komfyren under lokk til hibiskusvannet holder romtemperatur
- Sil av hibiskusvannet slik at blomstene ikke blir med og overfør til en egnet karaffel/mugget og sett i kjøleskapet
- Server i et londrinkglass med masse isbiter og nyt
Følg oss på Instagram!
Følg oss på
Follow Krydra on Facebook
Deilig varm også når en er forkjølet eller kald. God uten sukker. Jeg setter en krydderpose med trakt i, opp i koppen og unngår hibiskus i koppen. Og koker opp flere ganger på mengden hibiskus for den er sterk nok til det.