Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Hjemmelaget temiks

Det er Te tid

Det er Te tid

Oppskrift av Geir Jacobsen

Kalde høstkvelder, og snart 1 vinterdag er i kommingen. Hva passer da bedre enn en deilig og varm kopp te? Te er en drikk som har en lang og interessant historie. Det er antatt at teen ble oppdaget i Kina for mer enn 5000 år siden. Det var først brukt som medisin, og senere ble det en populær drikk blant kinesiske aristokrater. På 1600-tallet ble teen introdusert til Europa av portugisiske handelsmenn, og det ble raskt populært i Storbritannia. I dag er te en av de mest populære drikkene i verden, og det finnes mange forskjellige typer te som kommer fra forskjellige deler av verden. Her kommer et utvalg som kan brukes til te, utvalg fra Krydra.nornBruk gjerne sukkererstatning som søtningsmiddel, 1:1 / forhold sukker. Hilsen kokkengeir.blogg.no

Rett: Hjemmelaget temiksKjøkken: Kina, India mf.Vanskelighet: easy
Porsjoner

5

servings
Prep tid
Tilberedningstid

0

minutes
Kalorier

0

kcal

5

Minutter
kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

Slik gjør du

  • Kok opp vannet, i en vannkoker eller i gryte. Ikke la vannet koke for lenge. Kun oppkok. Ha i alle ingredienser, og la teen trekke i 3-5 min.
Document

Geir Jacobsen

  • Mann
  • 58 år gammel
  • Fra Agder
Kokkeutdannet siden 1984. Italia ligger hjertet nært. Hjemmelaget mat prioriteres. Lager mye Lavkarbo mat. Familie, gode venner, god mat og godt å drikke er nytelse i livet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 42 omtaler

  • Jenny Mulvaney ★★★★★ a year ago
    Krydra er, simpelthen, … Mer en herlig nettbutikk!!! Et stort og attraktivt vareutvalg med noe for enhver smakt. Vi har handlet flere ganger, og kun mottatt førsteklasses produkter. Prisene er fine, lett og justere til ønsket mengde (av for eksempel krydder) og rimelig porto.Bildet viser et bittelite utvalg av det, som vi har kjøpt. Anbefales på det varmeste!!