Kylling Five Spice
Oppskrift av Krydra.noMed sin unike blanding av fem krydder som eksploderer i munnen, vil kylling five spice ta smaksløkene dine på en smaksreise!
Servings
4
servingsPrep time
10
MinutterCooking time
20
MinutterTotal time
30
Minutter
Kokemodus
La enhetens skjerm være aktiv
Ingredienser
450 gr 450 kyllingstrimler
1 stk 1 rød paprika
6 stk 6 brokkolitopper
6 stk 6 blomkåltopper
1 stk 1 rødløk
1 pk 1 nudler
2 dl 2 Hoisin saus
1 dl 1 vann
1 dl 1 Sweet chilisaus
2 ts 2 Five spice
2 ts 2 Gochugaru
2 ts 2 røkt hvitløk
2 ts 2 Edelsøt paprika
1 ts 1 paprikaflak, sterk
2 ts 2 Panelasukker
1/2 ts 1/2 Tellicherry
Nøytral olje til steking
Slik gjør du
- Gni inn kyllingstrimler med ca 2 ts Five Spice, og la dette stå.
- Kutt grønnsaker i strimler, biter, etter eget ønske.
- Ha olje og paprikapulver i evt jerngryte, på middels sterk varme. Stek kyllingen til den har fått litt farge. Tilsett så grønnsaker, og vend dette inn.
- Tilsett Hoisin saus, Sweet chilisaus og vann.
- Knekk de tørre nudlene i biter, og ha i gryta. Bland godt, og skru ned temperaturen til svak varme, det skal nå bare putre, til nudlene er myke og kyllingen er gjennomstekt.
- Smak til med salt, pepper og sukker, og evt mer av de allerede brukte krydder.
Tips
- Bon apetit
Følg oss på Instagram!
Følg oss på
Follow Krydra on Facebook