Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Djevelreker

Camarones a la diabla, "Reker på dejevelens måte"

Camarones a la diabla, "Reker på dejevelens måte"

Oppskrift av Krydra.no

Saftige tigerreker i en sterk og krydret tomatsaus, serveres med hvit ris og frisk avocado - en perfekt kombinasjon av smaker og teksturer.

Rett: Lunch, DinnerKjøkken: MexicanVanskelighet: Easy
Servings

4

servings
Prep time

10

Minutter
Cooking time

20

Minutter
Total time

30

Minutter
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

  • 200 g 200 ris

  • 2 ts 2 salt

  • 500 ml 500 hakkede tomater, boks

  • 4 ss 4 pizza- og pastakrydder

  • 40 ml 40 eplecidereddik

  • 4 stk 4 chipotle i adobosaus

  • 30 ml 30 olivenolje

  • 25 g 25 hvitløksskiver, tørket

  • 1000 g 1000 Tigerreker, scampi

  • 2 stk 2 avokado

Slik gjør du

  • Vi begynner oppskriften ved å koke 200 g hvit ris. Vi legger den i en kjele med vann og 2 ts salt, og koker den etter produsentens instruksjoner. Mens risen koker, forbereder vi sausen.
  • Tilsett, i blender, 500 ml hakkede tomater, 4 ss pizza- og pastakrydder, 40ml eplecidereddik og 4 adobo chipotle chili (kan lages selv). Kjør blenderen, og bland alt godt og sett sausen til side.
  • Ha 30 ml olivenolje i en kjele eller stekepanne, tilsett hvitløksskivene og la de bare surre litt i oljen.
  • Deretter tilsetter vi 1000g skrelte reker og steker dem i 2 minutter på hver side. Snu de forsiktig.
  • Deretter tilsettes sausen, som vi tidligere hadde forberedt og satt til side, og lar alt koke sammen i 10 minutter.
  • Mens rekene småkoker, ferdigstiller vi risen og kutter hver avokado i to, tar ut kjøttet med en skje, kutter den i skiver og setter den til side til vi skal servere rekene.
  • Når rekene er ferdigkokt, legger vi risen på en tallerken, tilsetter rekene med sausen og avslutter med avokadoskivene på toppen.

Tips

  • Bon apetit
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ a month ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme