Camarones a la diabla, "Reker på dejevelens måte"
Oppskrift av Krydra.noSaftige tigerreker i en sterk og krydret tomatsaus, serveres med hvit ris og frisk avocado - en perfekt kombinasjon av smaker og teksturer.
Rett: Lunch, DinnerKjøkken: MexicanVanskelighet: Easy
Servings
4
servingsPrep time
10
MinutterCooking time
20
MinutterTotal time
30
Minutter
Kokemodus
La enhetens skjerm være aktiv
Ingredienser
200 g 200 ris
2 ts 2 salt
500 ml 500 hakkede tomater, boks
4 ss 4 pizza- og pastakrydder
40 ml 40 eplecidereddik
4 stk 4 chipotle i adobosaus
30 ml 30 olivenolje
25 g 25 hvitløksskiver, tørket
1000 g 1000 Tigerreker, scampi
2 stk 2 avokado
Slik gjør du
- Vi begynner oppskriften ved å koke 200 g hvit ris. Vi legger den i en kjele med vann og 2 ts salt, og koker den etter produsentens instruksjoner. Mens risen koker, forbereder vi sausen.
- Tilsett, i blender, 500 ml hakkede tomater, 4 ss pizza- og pastakrydder, 40ml eplecidereddik og 4 adobo chipotle chili (kan lages selv). Kjør blenderen, og bland alt godt og sett sausen til side.
- Ha 30 ml olivenolje i en kjele eller stekepanne, tilsett hvitløksskivene og la de bare surre litt i oljen.
- Deretter tilsetter vi 1000g skrelte reker og steker dem i 2 minutter på hver side. Snu de forsiktig.
- Deretter tilsettes sausen, som vi tidligere hadde forberedt og satt til side, og lar alt koke sammen i 10 minutter.
- Mens rekene småkoker, ferdigstiller vi risen og kutter hver avokado i to, tar ut kjøttet med en skje, kutter den i skiver og setter den til side til vi skal servere rekene.
- Når rekene er ferdigkokt, legger vi risen på en tallerken, tilsetter rekene med sausen og avslutter med avokadoskivene på toppen.
Tips
- Bon apetit
Følg oss på Instagram!
Følg oss på
Follow Krydra on Facebook