Vlcd Pannestekt scampi med grønnsaker
Oppskrift av Krydra.noHilsen kokken Geir: kokkengeir.blogg.no
Servings
4
servingsPrep time
30
MinutterCooking time
40
MinutterTotal time
0
minutes
Kokemodus
La enhetens skjerm være aktiv
Ingredienser
300 g. 300 rensede scampi.
2 stk. 2 sikori salat.
6 6 buketter blomkål.
4 4 skiver aubergine.
6 stk. 6 snack tomater – delt i 2.
2 ss. 2 olivenolje til steking.
3-4 3-4 salvieblader.
1 ss. 1 sitronsaft.
1 ss. 1 hvit balsamico eddik
Slik gjør du
- Sjekk om skittstrengen er tatt ut av scampien. Om ikke, snitter du lett i ryggen på scampien, og drar ut strengen.
- Del sikorisalaten i 2.
- Blomkål og sikori dampes i 3-4 min.
- Ha olivenolje i stekepannen, og stek scampi. Krydre lett med salt og støtet pepper.
- Etter scampien, stekes aubergine og sikori salat. Krydres lett. Ta grønnsakene ut av pannen.
- Scampi og tomater stekes så lett, før salvie. Ha i balsamico og sitronsaft, og la det frese lett.
Tips
- Retten inneholder totalt: Ca 940 g – fett 42,4 g – Kbh 11,4 g – proteiner 51 g – kcal 663.
Følg oss på Instagram!
Følg oss på
Follow Krydra on Facebook