Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

VLCD Pannestekt scampi med grønnsaker

Vlcd Pannestekt scampi med grønnsaker

Vlcd Pannestekt scampi med grønnsaker

Oppskrift av Krydra.no

Hilsen kokken Geir: kokkengeir.blogg.no

Servings

4

servings
Prep time

30

Minutter
Cooking time

40

Minutter
Total time

0

minutes
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

  • 300 g. 300 rensede scampi.

  • 2 stk. 2 sikori salat.

  • 6 6 buketter blomkål.

  • 4 4 skiver aubergine.

  • 6 stk. 6 snack tomater – delt i 2.

  • 2 ss. 2 olivenolje til steking.

  • 3-4 3-4 salvieblader.

  • grønn pepper, økologisk.

  • Petalos flaksalt.

  • 1 ss. 1 sitronsaft.

  • 1 ss. 1 hvit balsamico eddik

Slik gjør du

  • Sjekk om skittstrengen er tatt ut av scampien. Om ikke, snitter du lett i ryggen på scampien, og drar ut strengen.
  • Del sikorisalaten i 2.
  • Blomkål og sikori dampes i 3-4 min.
  • Ha olivenolje i stekepannen, og stek scampi. Krydre lett med salt og støtet pepper.
  • Etter scampien, stekes aubergine og sikori salat. Krydres lett. Ta grønnsakene ut av pannen.
  • Scampi og tomater stekes så lett, før salvie. Ha i balsamico og sitronsaft, og la det frese lett.

Tips

  • Retten inneholder totalt: Ca 940 g – fett 42,4 g – Kbh 11,4 g – proteiner 51 g – kcal 663.
Document

Geir Jacobsen

  • Mann
  • 58 år gammel
  • Fra Agder
Kokkeutdannet siden 1984. Italia ligger hjertet nært. Hjemmelaget mat prioriteres. Lager mye Lavkarbo mat. Familie, gode venner, god mat og godt å drikke er nytelse i livet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ a month ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme