Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Pico de Gallo ala Krydra

Pico de Gallo ala Krydra

Pico de Gallo ala Krydra

Oppskrift av Krydra.no

Pico de Gallo er ikke bare en salsa - det er en fiesta av smaker i hver bit! Perfekt som tilbehør til enhver meksikansk rett!

Servings

4

servings
Prep time

15

Minutter
Cooking time

15

Minutter
Total time

30

Minutter
Kokemodus

La enhetens skjerm være aktiv

Ingredienser

  • 200 gr tomater, søte

  • 1 stk løk, gul

  • 3 fedd hvitløk

  • 1 ts Chile de Arbol, flak

  • 1 stk sitron, saften

  • 1/2 stk paprika, rød

  • 1 ss koriander, hakket

  • evt litt salt

Slik gjør du

  • Finhakk tomater, løk, hvitløk, chili og paprika, og bland godt. Press sitronen og finhakk koriander, bland dette forsiktig inn med de andre hakkede grønnsakene, evt tilsett litt salt. Settes i kjøleskap i min. 20 minutter, før servering.

Tips

  • Bon apetit
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5,0 44 omtaler

  • Ingar Klemmetsen ★★★★★ a month ago
    Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
    0,5 l vann
    3 kanelstenger
    2 stjerneanis
    1 ts Kardemommekjerner
    1,5 ts Pomeranskall, tørket
    1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
    5 Allehånde
    4 Hibiskusstammer
    Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
    125 g sukker
    75 cl Rødvin
    varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
    Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
    Velbekomme