Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Vilkår for bedrift

Hvordan bli bedriftskunde

Ta kontakt for å bli kunde, du når oss på post@krydra.no

Leveringstid

Vi pakker varen  som regel samme dag den bestilles. Frakt med BRING ut til kunden tar normalt 1-5 virkedager, av hengig hvor i landet det er.

Fraktkostnad til bedrift

  • På postnummer fra 0000-7999 er det fraktfritt ved ordrer over 3000,- eks. mva.
  • På postnummer fra 8000-9999 er det fraktfritt ved ordrer over 5000,- eks. mva. 
  • NB! (Postnummer  8099, 9170-9179, Svalbard og Jan Mayen gjelder egne satser.)

  Den enkleste måten å få din fraktpris, er å legge inn ordren din i nettbutikken,  legge inn din adresse, så får du frem fraktkostnaden. (gjelder ikke Svarlbard og Jan Mayen, da må dere ta kontakt)

   
   

   Kilde: https://snl.no/postnummer

   

  Holdbarhet

  Våre varer  har varierende best før dato, men det betyr ikke at de er dårlige. Vi har ganske kort holdbarhet på våre varer av den grunn at vi ønsker heller å ta inn råvarer ofte i mindre kvantum. Slik at du som kunde kan få best mulig produkt. Faktisk så vil du nok oppleve at kvaliteten på våre varer fortsatt er bedre, etter utløpt best før dato, en det du kan oppleve andre steder.

  Kamp mot matsvinn

  Vi mener at vi alle må gjøre vårt for å redusere matsvinn, så vi velger å selge våre varer til godt rabatter
  te priser på vår tilbudside, de varene vi legger ut her mener vi fortsatt holder en standard som er god nok, både på smak, aroma og farge.  TIPS. Dersom det oppleves at smaken er noe mindre, så kan du bruke litt mer for å kompensere.

  5,0 42 omtaler

  • Jenny Mulvaney ★★★★★ a year ago
   Krydra er, simpelthen, … Mer en herlig nettbutikk!!! Et stort og attraktivt vareutvalg med noe for enhver smakt. Vi har handlet flere ganger, og kun mottatt førsteklasses produkter. Prisene er fine, lett og justere til ønsket mengde (av for eksempel krydder) og rimelig porto.Bildet viser et bittelite utvalg av det, som vi har kjøpt. Anbefales på det varmeste!!