Handlekurv

Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Om oss

Krydra.no er en urte og krydderbutikk som holder til i Arendal. I tillegg til krydder og urter av beste kvalitet, om vi kan så ønsker vi at produktene skal være økologisk dyrket, vi leverer også diverse tilsetningsstoffer direkte til forbruker og restauranter via vår nettbutikk. Det vi ikke har, må du gjerne spørre oss om, så skal vi se hva vi kan ordne.

Krydra startet fordi vi elsker mat og matlaging, og  utfordringer når det kom til mangelen på utvalg av krydder i de norske dagligvarebutikkene.

Krydra startet faktisk med ideen om Chilies, og det store utvalget som faktisk finnes der ute, og hvordan hver chili brukes i mat. Krydras oppgave er å gi folk et stort utvalg av krydder og urter, egnet for ethvert kjøkken, matlaging og stil.

Som oftest er det en begrensning på enten kvaliteten eller hvor mange produkter du kan finne i butikken i Norge, og man må ofte innom flere butikker for å finne det man trenger, i alle fall hvis man skal ha noe som er litt utenom det vanlige.

Tenk deg at du reiser til India og lærer hvordan du lager noen av disse fantastiske rettene. Retter du har lyst til å lage når du kommer hjem, for familie og venner. Men fordi krydderne du trenger ikke er å finne i dagligvarebutikkene får du ikke laget dem. Frustrerende, ikke sant? Det er her Krydra kommer inn! Vi har et stort utvalg produkter av topp kvalitet til ålreite priser, levert på døra.

02. januar 2020

Krydra AS blir stiftet

Etterfulgt av åpningen av Krydra.no, 01. april samme år. Krydra tilbyr nå krydder og urter til både private og bedrifter.

27. juni 2022

Krydra AS flytter inn i nye lokaler

litt over 2 år etter åpning, flytter Krydra inn i nye og større lokaler i Arendal. Vi disponerer her ca. 870 kvm. med lager, produksjon og kontorer.

4,9 35 omtaler

  • Mai Haugan ★★★★★ 4 months ago
    Utsøkt kvalitet. Rask … Mer ekspedering og veldig god service.