Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Om oss

Hei fra Krydra.no!

Sjekk dette ut: Midt i Arendal har vi skapt en liten krydderoase. Kall oss kanskje litt nørdete, men hvis vi kan få det økologisk, hvorfor ikke, sant? Uansett om du er ute etter de fineste urtene, det krydret lille ekstra, eller bare noen tilsetningsstoffer til kjøkkenmagien din, har vi deg dekket. Og hvis du ikke finner det du leter etter? Gi oss et vink – vi elsker en god krydderutfordring.

Vet du hva som sparket i gang hele Krydra-eventyret? En enorm kjærlighet for mat (og en liten frustrasjon over mangelen på kule krydder i butikkene her i Norge). Alt startet egentlig med en besettelse av chili. Ja, chili! Så mange varianter, så mange muligheter. Så tenkte vi, “hvorfor stoppe ved chili?” Og nå? Vel, vi er her for å krydre opp kjøkkenet ditt, uansett hva slags matstil du rocker.

Åh, og vet du den følelsen når du kommer tilbake fra en episk reise, kanskje etter å ha slurpet curry i India, og tenker, “Jeg skal helt klart lage dette hjemme!” Men så finner du ikke krydderne du trenger? Super irriterende! Derfor er Krydra her – for å sørge for at ingen rett er utenfor rekkevidde. Med kvalitetsprodukter, gode priser og levering rett hjem til deg, vil vi at matlagingen din skal være en lek.

Krydra hilsen fra alle oss i Arendal!

Desember 2018

Eventyret begynte med en liten spire…

På en kald desemberkveld i 2018 startet drømmen om et sted hvor nordmenn kunne handle chili og krydder uten bry. Vi snekret sammen et foreløpig navn og tenkte, “la oss registrere dette, just in case” – det var jo rett og slett for kult til å la være. Men, selv om ideen var der, skulle det drøye litt før vi virkelig kastet oss ut i prosjektet.

Desember 2019

Spiren tok rot…

Rett før pandemien slo til for fullt, la vi kveldstimer i prosjektet krydra.no. Vi fant oss et koselig lite krypinn på Malmbrygga. Med bare 35 kvadratmeter hadde vi allikevel alt på stell – et kontor, lager, et lite toalett og til og med en liten krok for matpausene.

Januar 2020

Krydra AS blir stiftet

Den 2. januar startet vårt krydrede eventyr med opprettelsen av Krydra AS. Vi drømte om å skape et sted der alle matentusiaster, fra privatpersoner til bedrifter, kan finne nøyaktig det krydderet de lengter etter – alltid av førsteklasses kvalitet.

Februar 2020

Podcast

Og ja da, vi kastet oss på podcast-bølgen også! Men etter bare to episoder, ble livet i Krydra-land litt for hektisk. I bakspeilet kan man si at vi var kanskje litt for ivrige. Men hey, om du vil ta en lytt, finner du oss på Spotify under navnet “krydderpodden”. Gi det et søk og en lytt, da vel 😉

1/4/2020

Krydra.no – Vi slo på lyset!

Liten morsomhet for dere: Vi åpnet offisielt 1. april, men tro det eller ei, vårt aller første salg kom dagen før! En fyr ved navn Anders fra Oslo stakk av med den æren. Den dagen glemmer vi aldri – skikkelig stas med det første salget!

Desember 2020

Flyttelasset rullet nedover!

Fra våre koselige 35 kvm, skjønte vi fort at vi trengte mer plass. Så hva gjorde vi? Hoppet to etasjer ned til en luftig 70 kvm! Der tenkte vi, “Ah, her skal vi kose oss en god stund!”.

September 2021

Og der flyttet vi igjen!

200 kvm ropte på oss fra Saltrød, og vi kunne ikke si nei. Så, etter å ha pakket sammen, fant vi oss et digert nytt sted. Med så mye plass tenkte vi, “Denne gangen blir vi nok her en god stund!”

Juni 2022

Krydra pakker sekken enda en gang!

Etter litt over to år, fant vi ut at vi trengte enda mer plass. Dermed landet vi på et fint sted i sentrum av Arendal, med hele 500 kvm. Her har vi alt vi trenger: fra krydderhyller til arbeidsområder. Vi er veldig fornøyde med stedet. Om du er i nærheten, er du hjertelig velkommen til å stikke innom for en titt og kanskje et kjøp.

Vi ses!

5,0 44 omtaler

 • Ingar Klemmetsen ★★★★★ a month ago
  Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
  0,5 l vann
  3 kanelstenger
  2 stjerneanis
  1 ts Kardemommekjerner
  1,5 ts Pomeranskall, tørket
  1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
  5 Allehånde
  4 Hibiskusstammer
  Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
  125 g sukker
  75 cl Rødvin
  varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
  Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
  Velbekomme