Handlekurv

Vi pakker og sender med Bring alle hverdager.

Fast fraktpris 29,-. Fri frakt over 499,-, opptil 1,99 kg. (fra 2 kg. 149,-)*

Kundefordeler

Dine fordeler når du handler hos Krydra

Som kunde hos Krydra oppnår du flere gode fordeler.

Kvalitetsvarer

Med det så mener vi at vi handler oftere men i mindre kvanta for å kunne tilby så ferske urter og krydder vi kan. Dette er noe som kommer deg til gode i form av et mer smakfullt produkt. Ofte vil du kunne oppleve å bruke mindre av våre krydder eller urter enn du ellers ville gjort for å oppnå samme resultat.

Ålreite priser

Selv om vi har enestående kvalitet har vi valgt å holde prisene så lave som vi kan klare. Vi selger mye, og derfor kan vi gi deg det vi kaller; ålreite priser.

Tjen kryddermynter

Når du handler på Krydra.no får du muligheten til å tjene 10 kryddermynter hver gang du omtaler et produkt du har kjøpt. 1 kryddermynt tilsvarer 1 krone.
Kryddermynter blir lagret på din konto, og kan benyttes neste gang du handler. Merk at du må være logget inn for å tjene eller bruke kryddermynter.

Krydra tilfredshetsgaranti

Hvis du ikke er fornøyd med produktet kan du returnere posen til oss. Fortell hvorfor den ikke falt i smak, så skal du få et nytt produkt av oss. Les mer om Krydra tilfredshetsgaranti.

Lav fastpris på frakt

Du betaler kun 29,- for levering til postkassen. Og handler du for mer en 499,- så spanderer vi frakten. (prisene gjelder opp til 2 kg.)

Samme dag forsendelse

Handler du innen klokken 12, sender vi varene samme virkedag.

Trygg betaling

Vi benytter kun Vipps som betalingsform. Ingen kortinformasjon blir lagret hos oss