Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Kundefordeler

Dine fordeler når du handler hos Krydra

Som kunde hos Krydra oppnår du flere gode fordeler.

Kvalitetsvarer

Med det så mener vi at vi handler oftere men i mindre kvanta for å kunne tilby så ferske urter og krydder vi kan. Dette er noe som kommer deg til gode i form av et mer smakfullt produkt. Ofte vil du kunne oppleve å bruke mindre av våre krydder eller urter enn du ellers ville gjort for å oppnå samme resultat.

Ålreite priser

Selv om vi har enestående kvalitet har vi valgt å holde prisene så lave som vi kan klare. Vi selger mye, og derfor kan vi gi deg det vi kaller; ålreite priser.

Krydra tilfredshetsgaranti

Hvis du ikke er fornøyd med produktet kan du returnere posen til oss. Fortell hvorfor den ikke falt i smak, så skal du få et nytt produkt av oss. Les mer om Krydra tilfredshetsgaranti.

Lav fastpris på frakt

Vi sender med Posten/Bring pga de har vist seg å levere best service til våre kunder over tid.
I disse dyre frakttider så forsøker vi så godt vi kan å tilby så lave priser som mulig. Vår laveste pris er 49,- for pakke i postkassen (Gjelder bare til adressen du er registret på i folkeregisteret). Vi leverer “subsidiert”pris til hentested og pakkeboks for 99,-
Og handler du for mer en 899,- så spanderer vi frakten. (Gjelder opp til 10 kg.)

Samme dag forsendelse

Handler du innen klokken 13, sender vi varene samme virkedag.

Trygg betaling

Vi benytter Vipps og Klarna som betalingsform. Ingen kortinformasjon blir lagret hos oss

5,0 43 omtaler

  • Jenny Mulvaney ★★★★★ 2 years ago
    Krydra er, simpelthen, … Mer en herlig nettbutikk!!! Et stort og attraktivt vareutvalg med noe for enhver smakt. Vi har handlet flere ganger, og kun mottatt førsteklasses produkter. Prisene er fine, lett og justere til ønsket mengde (av for eksempel krydder) og rimelig porto.Bildet viser et bittelite utvalg av det, som vi har kjøpt. Anbefales på det varmeste!!