Handlekurv

Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Kundefordeler

Dine fordeler når du handler hos Krydra

Som kunde hos Krydra oppnår du flere gode fordeler.

Kvalitetsvarer

Med det så mener vi at vi handler oftere men i mindre kvanta for å kunne tilby så ferske urter og krydder vi kan. Dette er noe som kommer deg til gode i form av et mer smakfullt produkt. Ofte vil du kunne oppleve å bruke mindre av våre krydder eller urter enn du ellers ville gjort for å oppnå samme resultat.

Ålreite priser

Selv om vi har enestående kvalitet har vi valgt å holde prisene så lave som vi kan klare. Vi selger mye, og derfor kan vi gi deg det vi kaller; ålreite priser.

Krydra tilfredshetsgaranti

Hvis du ikke er fornøyd med produktet kan du returnere posen til oss. Fortell hvorfor den ikke falt i smak, så skal du få et nytt produkt av oss. Les mer om Krydra tilfredshetsgaranti.

Lav fastpris på frakt

Dersom du er logget inn gir vi deg 20,- i rabatt for småordre opp til 200 gram, slik at porto disse ordrene koster 29,- (gjelder ikke produkter i kategorien “tilbehør”). Ellers betaler du kun 49,- for levering til postkassen. Og handler du for mer en 599,- så spanderer vi frakten. (prisene gjelder opp til 5 kg.)

Samme dag forsendelse

Handler du innen klokken 13, sender vi varene samme virkedag.

Trygg betaling

Vi benytter Vipps og Klarna som betalingsform. Ingen kortinformasjon blir lagret hos oss

5,0 41 omtaler

  • Henrik Sandåker Tangen ★★★★★ for 2 måneder siden
    Fantastisk bra kvalitet … Mer på både krydder og tilbehør! Prisene er heller ikke ille, spesielt ikke i forhold til kvalitet og utvalg. Gjør deg selv en tjeneste og slutt å kjøp krydder på "super'n", dette her er et helt annet nivå!
    God nettside og lynkjapp frakt er prikken over i'en 🙂