Handlekurv

Vi sender med Bring kl. 12 alle hverdager.

Frakt 49,-. Fri frakt over 699,-, opptil 5 kg.

Krydra tilfredshetsgaranti

Kvalitet

Vi brenner for kvalitet. Siden vår aller første forsendelse, streber vi kontinuerlig og reduserer aldri kvaliteten på et produkt for å gjøre det billigere. Vi gjør alt vi kan for at produktene våre skal bli bedre: smake bedre, lukte bedre, vare lenger og forbli friske som mulig. Vi har bygget vårt rykte ved å tilby fantastiske produkter til fantastiske priser.

Alle her hos Krydra vil at du skal være fornøyd med kjøpet. Når du handler hos Krydra, kan du gjøre det med full tillit. Vi står bak hvert produkt vi selger med vår ubetingede “krydra tilfredshetsgaranti”.

Krydra tilfredshetsgaranti

Er det noe galt med produktet kan du returnere posen til oss. Fortell oss hva som er galt, så skal du få et nytt produkt av oss.

Husk at du må du gi oss beskjed innen 30 dager, så erstatter vi produktet eller gir deg full tilbakebetaling for kjøpesummen.

Hvis du noen gang har behov for å ordne erstatning eller refusjon, kan du kontakte oss, så sørger for alle nødvendige ordninger.

Kundeservice 91 90 05 05

4,9 35 omtaler

  • Raymond Haugli ★★★★★ a year ago
    Jeg har kjøpt forskjellig … Mer type krydder at dere nå, og er veldig fornøyd med kvaliteten på alt jeg har kjøpt. Det er lukt og smak som ikke kan sammenliknes med tilsvarende produkter fra dagligvarebutikken. Prisen er heller ikke gal med tanke på den gode kvaliteten. Jeg kommer til å fortsette å kjøpe krydder fra krydra.no.