Handlekurv

Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Krydra tilfredshetsgaranti

Kvalitet

Vi brenner for kvalitet. Siden vår aller første forsendelse, streber vi kontinuerlig og reduserer aldri kvaliteten på et produkt for å gjøre det billigere. Vi gjør alt vi kan for at produktene våre skal bli bedre: smake bedre, lukte bedre, vare lenger og forbli friske som mulig. Vi har bygget vårt rykte ved å tilby fantastiske produkter til fantastiske priser.

Alle her hos Krydra vil at du skal være fornøyd med kjøpet. Når du handler hos Krydra, kan du gjøre det med full tillit. Vi står bak hvert produkt vi selger med vår ubetingede “krydra tilfredshetsgaranti”.

Krydra tilfredshetsgaranti

Er det noe galt med produktet kan du returnere posen til oss. Fortell oss hva som er galt, så skal du få et nytt produkt av oss.

Husk at du må du gi oss beskjed innen 30 dager, så erstatter vi produktet eller gir deg full tilbakebetaling for kjøpesummen.

Hvis du noen gang har behov for å ordne erstatning eller refusjon, kan du kontakte oss, så sørger for alle nødvendige ordninger.

Kundeservice 91 90 05 05

5,0 41 omtaler

  • Henrik Sandåker Tangen ★★★★★ for 2 måneder siden
    Fantastisk bra kvalitet … Mer på både krydder og tilbehør! Prisene er heller ikke ille, spesielt ikke i forhold til kvalitet og utvalg. Gjør deg selv en tjeneste og slutt å kjøp krydder på "super'n", dette her er et helt annet nivå!
    God nettside og lynkjapp frakt er prikken over i'en 🙂