Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Krydra tilfredshetsgaranti

Kvalitet

Vi brenner for kvalitet. Siden vår aller første forsendelse, streber vi kontinuerlig og reduserer aldri kvaliteten på et produkt for å gjøre det billigere. Vi gjør alt vi kan for at produktene våre skal bli bedre: smake bedre, lukte bedre, vare lenger og forbli friske som mulig. Vi har bygget vårt rykte ved å tilby fantastiske produkter til fantastiske priser.

Alle her hos Krydra vil at du skal være fornøyd med kjøpet. Når du handler hos Krydra, kan du gjøre det med full tillit. Vi står bak hvert produkt vi selger med vår ubetingede “krydra tilfredshetsgaranti”.

Krydra tilfredshetsgaranti

Er det noe galt med produktet kan du returnere posen til oss. Fortell oss hva som er galt, så skal du få et nytt produkt av oss.

Husk at du må du gi oss beskjed innen 30 dager, så erstatter vi produktet eller gir deg full tilbakebetaling for kjøpesummen.

Hvis du noen gang har behov for å ordne erstatning eller refusjon, kan du kontakte oss, så sørger for alle nødvendige ordninger.

Kundeservice 91 90 05 05

5,0 44 omtaler

 • Ingar Klemmetsen ★★★★★ 4 weeks ago
  Bestillte Gløggkrydder, … Mer så det måtte jo testes i god tid før Julestria setter inn, så dette blir fast oppskrift på Julegløgg heretter.
  0,5 l vann
  3 kanelstenger
  2 stjerneanis
  1 ts Kardemommekjerner
  1,5 ts Pomeranskall, tørket
  1,5 ts Ingefær, granulert og tørket
  5 Allehånde
  4 Hibiskusstammer
  Kokes i 45 minutter, siles og så tilsettes
  125 g sukker
  75 cl Rødvin
  varmes opp til passe drikketemperatur, kan nytes med og uten Mandler og Rosiner
  Aldri mer ferdigkjøpt Gløggbase her i huset
  Velbekomme