Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Krydra tilfredshetsgaranti

Kvalitet

Vi brenner for kvalitet. Siden vår aller første forsendelse, streber vi kontinuerlig og reduserer aldri kvaliteten på et produkt for å gjøre det billigere. Vi gjør alt vi kan for at produktene våre skal bli bedre: smake bedre, lukte bedre, vare lenger og forbli friske som mulig. Vi har bygget vårt rykte ved å tilby fantastiske produkter til fantastiske priser.

Alle her hos Krydra vil at du skal være fornøyd med kjøpet. Når du handler hos Krydra, kan du gjøre det med full tillit. Vi står bak hvert produkt vi selger med vår ubetingede “krydra tilfredshetsgaranti”.

Krydra tilfredshetsgaranti

Er det noe galt med produktet kan du returnere posen til oss. Fortell oss hva som er galt, så skal du få et nytt produkt av oss.

Husk at du må du gi oss beskjed innen 30 dager, så erstatter vi produktet eller gir deg full tilbakebetaling for kjøpesummen.

Hvis du noen gang har behov for å ordne erstatning eller refusjon, kan du kontakte oss, så sørger for alle nødvendige ordninger.

Kundeservice 91 90 05 05

5,0 42 omtaler

  • Jenny Mulvaney ★★★★★ a year ago
    Krydra er, simpelthen, … Mer en herlig nettbutikk!!! Et stort og attraktivt vareutvalg med noe for enhver smakt. Vi har handlet flere ganger, og kun mottatt førsteklasses produkter. Prisene er fine, lett og justere til ønsket mengde (av for eksempel krydder) og rimelig porto.Bildet viser et bittelite utvalg av det, som vi har kjøpt. Anbefales på det varmeste!!