Vi sender med Bring kl. 13 alle hverdager.

Forhandler?

Delikatessebutikker og nysgjerrige forhandlere: La oss spre god smak over hele Norge sammen!

Håper dere har en flott dag!

Vi blir ofte kontaktet av butikker som lurer på om de kan bli forhandlere av våre produkter, eller om vi kun driver netthandel for privatmarkedet og restauranter.

Med denne posten ønsker vi å invitere noen potensielle forhandlere i et pilotprosjekt for å se om vi kan også bli en suksess sammen med dere, dersom du være interessert i å samarbeide med Krydra.no.

Krydra.no er en anerkjent leverandør spesialisert i kvalitetskrydder og krydderblandinger. Vi kan skilte med et stort utvalg, fra de vanlige krydderne til de mer eksotiske, særegne og velsmakende produkter som vil utvide smakshorisonten til dine kunder.

Vår kvalitetsforpliktelse reflekteres i de mange positive omtalene vi har mottatt siden vår oppstart, som du kan lese mer om her.

Vårt hovedmål er å levere naturlige og autentiske smaker, og vi setter høye standarder for både kvalitet og sortiment. Vi tilbyr også et stort utvalg av økologiske produkter, der vi kan sikre optimal kvalitet.

Som forhandler av Krydra.no vil du dra nytte av følgende fordeler:

 • Et omfattende produktsortiment: Vi tilbyr et bredt og stadig økende utvalg av krydder og krydderblandinger, inkludert eksklusive og sesongbaserte varianter.
 • Kvalitetsprodukter: Aromatiske og gode produkter, og ofte langt “ferskere” en du er vant med. Våre produkter er nøye utvalgt og testet i samarbeid med våre leverandører.
 • Miron-glass: Vi er den norske distributøren av Miron-glass, et kvalitetsprodukt som blokkerer 99.99% av skadelig lys, optimalt for oppbevaring av krydder, kosmetikk og delikatesser. Disse stilige glassene er perfekte for både bruk og dekorasjon. Et flott tilskudd til din butikk.
 • Markedsføringsstøtte: Vi kan tilby støtte i form av markedsføringsmateriell og merkevareelementer som vi kan utforme sammen, for å hjelpe deg med å markedsføre og selge produktene våre.
 •  Konkurransekraftige priser: Vi tilbyr konkurransedyktige priser på sammenlignbare produkter for våre forhandlere.
 •  Pålitelig levering: Vi jobber tett med våre distribusjonspartnere for å sikre rask og pålitelig levering av produktene til din bedrift.
 

Hvis du er interessert i å bli en forhandler for Krydra.no, eller kanskje du kjenner noen som kunne være det, inviterer jeg deg til å kontakte oss direkte, på post@krydra.no eller telefon +47 91 90 05 05

Vi ser frem til å samarbeide med dedikerte og entusiastiske forhandlere som er lidenskapelig opptatt av å tilby kvalitetskrydder til sine kunder.

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese dette innlegget.

Jeg ser frem til å høre fra deg og forhåpentligvis samarbeide for å bringe fantastiske krydderopplevelser til enda flere mennesker.

Vennlig hilsen,
Christian og oss andre på Krydra.no

 

Eksempel på våre produkter, pakket i luft og lystette poser

5,0 42 omtaler

 • Henrik Sandåker Tangen ★★★★★ for 5 måneder siden
  Fantastisk bra kvalitet … Mer på både krydder og tilbehør! Prisene er heller ikke ille, spesielt ikke i forhold til kvalitet og utvalg. Gjør deg selv en tjeneste og slutt å kjøp krydder på "super'n", dette her er et helt annet nivå!
  God nettside og lynkjapp frakt er prikken over i'en 🙂